Windows 10 Pro HAV-00132

CanR6

80+
Reaksiyon skoru
112
Merhaba arkadaşlar;

Az önce Windows 10 Pro HAV-00132 satın aldım Vatan Bilgisayar'dan USB çıkacak içerisinden sürüm 1909 olarakmı geliyor benim şu an cracklı Windows'um var geldiğinde önce cracklı lisansı CMD üzerinden tamamen kaldırayım mı?

Merhaba arkadaşlar;

Az önce Windows 10 Pro HAV-00132 satın aldım Vatan Bilgisayar'dan USB çıkacak içerisinden sürüm 1909 olarakmı geliyor benim şu an cracklı Windows'um var geldiğinde önce cracklı lisansı CMD üzerinden tamamen kaldırayım mı?
Bence yol yakınken iade et lisansı. 30tl'lik lisansa 1000tl verilir mi ?

Arkadaşlara katılıyorum. İnternette 30 tl ye lisans kodu satan birçok yer var. 1000 TL verilmez o lisansa.

Merhaba arkadaşlar;

dostum sen ne yaptın ne gerek var orjinaline ben sana ücretsiz key veriyim hallet hemen iptal edebilirsen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlara katılıyorum. İnternette 30 tl ye lisans kodu satan birçok yer var. 1000 TL verilmez o lisansa.
ücretsiz keyler de var o kadar pahalıya gerçekten parayı çöpe atmak yani

Kurumsal bir yer için almış olabilir bilemeyiz.

Kurumsal için aldım

Ya cracklı Windowslar da tonlarca sorun çıkıyor zamanla en iyisi orjinal kafa rahat bidefa alıyorsun istediğin zaman pc yi değiştirdiğinde yine kullanırsın yani ömürlük bir anlamıyla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,404
Üyeler
187,951
Son üye
wastageeeaq
Geri