PSU fanını ters takmak

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle. sorum şu benim psu dan ses geliyodu fakat kasayı yan yatırınca geçiyordu bende psu içindeki fanı söküp ters taktım. yani dışarıdan hava alıyorken şimdi içeriden alıp dışarı üflüyor bu bana bi sıkıntı çıkarır mı?
PSU: Frisby 600w 80+
KASA: Frisby 9315G

Ekler

• Ekran Alıntısdfı.PNG
    Ekran Alıntısdfı.PNG
    83.7 KB · Hit: 65
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    161 KB · Hit: 75
Soğutmada sıkıntı çıkartır, tavsiye etmem. Güç kaynağın çok ısınır hatta kapanabilir.
Üfleme gücü daha performanslıdır. Dikkat edersen her bileşende fanlar parçaya doğru üfler, işlemci-ekran kartı.

Ulan biz insanlara böyle markalar almayın dedikçe almaları gerçekten sinir bozucu.

Yeni bir fan almanı öneririm.

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle. sorum şu benim psu dan ses geliyodu fakat kasayı yan yatırınca geçiyordu bende psu içindeki fanı söküp ters taktım. yani dışarıdan hava alıyorken şimdi içeriden alıp dışarı üflüyor bu bana bi sıkıntı çıkarır mı?
Evlat,sende geleceği görebiliyorum.

yani psu'nun sıcak havasını dışarı veriyorsun çok az bir işe yarar bence düzelt bir daha da böyle markalardan psu almanı önermem

Ulan biz insanlara böyle markalar almayın dedikçe almaları gerçekten sinir bozucu.

Yeni bir fan almanı öneririm.
almak zaten aklımda varda bu para bi anda çıkmıyor. ben burda destek beklerken saçma sapan bi yorum yapmanıza gerek yok. bizde biliyoruz markanın iyi olmadığını fakat başka seçeneğim yoktu

O PSU ya 20CM fanda taksan yinede sistemini mefta etme potansiyeli var.

almak zaten aklımda varda bu para bi anda çıkmıyor. ben burda destek beklerken saçma sapan bi yorum yapmanıza gerek yok. bizde biliyoruz markanın iyi olmadığını fakat başka seçeneğim yoktu
O şekilde takarsanız psu dahada çok ısınıp yanabilir psu fanları çok pahalı değil alamıyorsanız bile sesli çalışsın yanmasından iyidir.

Sonuçları çok sakat olabilir. Geri düzeltin.

Ters takma gibi bir şey yapma. Ayrıca daha sonraki alışverişlerinde de bu gibi markalardan uzak dur.

O şekilde takarsanız psu dahada çok ısınıp yanabilir psu fanları çok pahalı değil alamıyorsanız bile sesli çalışsın yanmasından iyidir.
en baştan bunu diyebilirdiniz. teşekkürler yorumunuz için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ters takma gibi bir şey yapma. Ayrıca daha sonraki alışverişlerinde de bu gibi markalardan uzak dur.
peki hocam geri düzelticem zaten şimdi dediğiniz gibi yanmasından iyidir peki şunu soriyim son olarak içinde 12cm fan var 2 pin girişli idarelik olarak oraya ne alabilirim varmı önerisi olan. yeri gelince bi psu alıcam ama bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,769
Üyeler
195,724
Son üye
scoras
Geri