rainbow bu kanka 55 gb güncelleme normalAlıntıyı görüntüleYanlışlıkla oyunumu mu sildim n'oldu bilmiyorum.Dedim ben bu oyunda biraz takılayım 56 gb güncelleme var sizce bug mı oldu yoksa şaka maka cidden 55gb güncelleme mi var ?
en son ne zaman oynamıştınız ?Alıntıyı görüntüleYanlışlıkla oyunumu mu sildim n'oldu bilmiyorum.Dedim ben bu oyunda biraz takılayım 56 gb güncelleme var sizce bug mı oldu yoksa şaka maka cidden 55gb güncelleme mi var ?
hocam yeni sezon geldi her 3 ayda bir büyük boyutlu güncelleme geliyorOldu ya baya cadılar bayramı etkinliği vardı diye hatırlıyorum.
100 tier lik battle pass geldi normalOldu ya baya cadılar bayramı etkinliği vardı diye hatırlıyorum.
Tamam biliyorum R6 güncellemeleri ile ünlü ama bu kadar büyük beklemiyordum.hocam yeni sezon geldi her 3 ayda bir büyük boyutlu güncelleme geliyor![]()
100 tier lik battle pass geldi normal
güncellemenin boyutu ondan değil herhalde yılda bir böyle güncelleme getirmezler ise oyunun dosyayı 150 200 diye gidermiş diye okumuştum bir yerde yani dosyaları sıkıştırıp update diye veriyo olabilirler. 55gb güncellemeyi indirince 90gb olan oyun 70e düşüyor gibi100 tier lik battle pass geldi normal
yok bu gelen en büyük battle pass birde Gökdelen Reworklendi ondan oyunu uzun süredir oynuyorumgüncellemenin boyutu ondan değil herhalde yılda bir böyle güncelleme getirmezler ise oyunun dosyayı 150 200 diye gidermiş diye okumuştum bir yerde yani dosyaları sıkıştırıp update diye veriyo olabilirler. 55gb güncellemeyi indirince 90gb olan oyun 70e düşüyor gibi
Oyunu son 1-2 haftada oynadınız mı yeni operasyon geldi fakat oyunun kendisi de 56 gb idi.Alıntıyı görüntüleYanlışlıkla oyunumu mu sildim n'oldu bilmiyorum.Dedim ben bu oyunda biraz takılayım 56 gb güncelleme var sizce bug mı oldu yoksa şaka maka cidden 55gb güncelleme mi var ?