Türk Telekom Cayma Bedeli

sakın çıkmayın :D cayma bedelinizi size verilen pakette yapılan indirimi vs kesiyorlar diyeceksin ki mesela ya zaten 16mbps paket kullanıyorum nesinden indirim yapmışlar 90TL ödüyorum adamlar bize 250TL'den indirim yapmışlar güya 90TL'ye indirmişler ki sadece internet ha hani şey falan da yok uydu alıcısı vs modem falanda yok bize güya 160TL'lik indirim yapmışlar 850TL cayma bedeli ödedik

sakın çıkmayın :D cayma bedelinizi size verilen pakette yapılan indirimi vs kesiyorlar diyeceksin ki mesela ya zaten 16mbps paket kullanıyorum nesinden indirim yapmışlar 90TL ödüyorum adamlar bize 250TL'den indirim yapmışlar güya 90TL'ye indirmişler ki sadece internet ha hani şey falan da yok uydu alıcısı vs modem falanda yok bize güya 160TL'lik indirim yapmışlar 850TL cayma bedeli ödedik
o zaman beklicez gibi duruyor peki son ay falan alıyorlar mı 2 ay sonra hemen iptal ederiz belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vay vay vay. Cidden fiber he. Ucuz bir şey istersen Turk.net geç derim tabi fiber ise çünkü 85 TL 100 Megabit. Eğer biraz fazla para vereyim müşteri hizmeti olsun dersen COMNET al.
bende turknet düşündüm 4 upload falan veriyor

o zaman beklicez gibi duruyor peki son ay falan alıyorlar mı 2 ay sonra hemen iptal ederiz belki
son 1 ay kalırsa düşük ödersiniz ne kadar indirim yaptıysa onu ödersiniz artık onlara kalmış ne kadar indirim yaptıkları kim bilir adamlar der ki 1000TL'lik paketi adamlara 90TL'ye satıyoruz gösterir belgeleri size siz bilmeden bakmadan imzaladığınız belgeler 910TL ödersiniz :(

neyse çok teşekkür ederim eğer dayanamadık gibiyse ararız sorarız olmadı ek paketler ile idare ederiz teşekkür ederim herkese

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende turknet düşündüm 4 upload falan veriyor
Evet 4 veriyor. Yayın yapmıyorsanız veya video yüklemiyorsanız çok takmayın 8 ile 4 farkını hissetmezsiniz bu olaylar harici. Eğer Upload gerçekten lazımsa yayın tarzı olaylarda biraz paraya kıyıp COMNET alın.

Evet 4 veriyor. Yayın yapmıyorsanız veya video yüklemiyorsanız çok takmayın 8 ile 4 farkını hissetmezsiniz bu olaylar harici. Eğer Upload gerçekten lazımsa yayın tarzı olaylarda biraz paraya kıyıp COMNET alın.
4 upload ile yayın rahat yapılır bence sistem de iyi 3300 bit veririm zaten fiber pingden düşmüyor

Türknet 4 upload vermiyor dostum ben de kullanıyorum standart upload veriyor tabi ne kadar destekliyorsa altyapı o da var

Geri