Eski bir modem, altyapı sorunu yada internetinin uzak bir santrale bağlanması bu durumu ortaya çıkartabilirspeed testi sonuçlarım böyle ama neden pingim çıkıyor oyunlarda nalamıyorum oynadığım oyun valorant ve tr serverı var yani pingimin düşük olması lazım ki onu geçtim bu zaten sabit değil sorun orada ve arada olan bir şey de değil bu
bulgarıstan csgo sunucusundada 80-100ms arasıseninki yine iyi benim internet testlerde 30ms alıyor bana yardım edecek varmı xd
aga anlıyosan bı bakarmısınşu sunuculara tracert yaparmısınız;
tracert vie.valve.net - CS:GO
tracert 162.249.79.1 - VALORANT / Istanbul
tracert 1.1.1.1 - Cloudflare DNS
tracert 151.101.2.167 twitch.tv
evet yüksek biraz altyapınız ne? adsl ise normal sayılır. vdsl ise ortalamanın üstünde fiber ise çok kötüaga anlıyosan bı bakarmısın
modem 5 yıllık ondan olabilir miEski bir modem, altyapı sorunu yada internetinin uzak bir santrale bağlanması bu durumu ortaya çıkartabilir
aga eve gelen altyapı adsl santral yapa da evle arasında 2km var modem nerden baksan bı 9 10 yıllık vardır td854w model yenı modem alsam duzelırmıevet yüksek biraz altyapınız ne? adsl ise normal sayılır. vdsl ise ortalamanın üstünde fiber ise çok kötü
bi ihtimal düzelebilir yeni modem ile arkadaşınızdan felan ödünç alma ihtimaliniz yok mu?aga eve gelen altyapı adsl santral yapa da evle arasında 2km var modem nerden baksan bı 9 10 yıllık vardır td854w model yenı modem alsam duzelırmı
agam ben csgonunkini yaptım 70 diyor ama cs de 100 alıyorum (kablolu)şu sunuculara tracert yaparmısınız;
tracert vie.valve.net - CS:GO
tracert 162.249.79.1 - VALORANT / Istanbul
tracert 1.1.1.1 - Cloudflare DNS
tracert 151.101.2.167 twitch.tv