Neler Yeni

7500f için OCCT değerlerim normal mi?

muhibbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ömer Alameşe
valla ben hiç bios ayarı yapmadım ramler için ne yapmamı önerirsiniz şimdi biosa girdim performance mode diye bir şey vardı ona bastım kaydettim çıktım 500mhz artış oldu bende
Hocam şimdi denedim ben de. 500 MHz artış oluyor aynı şekilde. Fakat sizin de dediğiniz gibi 80 dereceleri aşıyor. Hatta çok uzun denemedim ama 85'e kadar çıktı. Ve dediğiniz gibi açar açmaz, daha 30 saniye bile geçmeden oluyor. Kule tipi soğutucu ile kullanılacak şey değil bu. Çok da ihtiyacım olmaz muhtemelen. Belki undervolt muhabbetiyle toparlanabilir ama gerek yok.
Öyle işte, bilgi vermek istedim :)

siyabent

80+ Silver
Hocam şimdi denedim ben de. 500 MHz artış oluyor aynı şekilde. Fakat sizin de dediğiniz gibi 80 dereceleri aşıyor. Hatta çok uzun denemedim ama 85'e kadar çıktı. Ve dediğiniz gibi açar açmaz, daha 30 saniye bile geçmeden oluyor. Kule tipi soğutucu ile kullanılacak şey değil bu. Çok da ihtiyacım olmaz muhtemelen. Belki undervolt muhabbetiyle toparlanabilir ama gerek yok.
Öyle işte, bilgi vermek istedim :)
oyunda hiçbrzaman o kadar yüke sokmadığım için açık bıraktım ben oyun oynarken max 60derece görüyorum

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Tayfun Balım
2 çekirdek için tam yüke sokarsanız o soğutucuyla 80 derece civarına çıkar.

Xtreme ve core cycling seçeneklerini aktif edin. 4900 mhz lere çıkıp ısınacaktır. Gerçek sıcaklıkları o zaman görürüz.

Top Bottom