COMODO Hakkında Bilgi Verirmisiniz

Yvzhn24

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
128

Ücretsiz güvenlik ürünleri politikası üzerine kurulu bir siber güvenlik firmasıdır. Aynı zamanda SSL dağıtıcısıdır. Kurucusu Melih Abdülhayoğlu'dur. Genel olarak başarılıdır. Zararlı veritabanı geniştir. HIPS ve Firewall konusundaki başarısı, onları diğer firmalardan üstün kılmaktadır.

Etkili mi

Ücretsiz güvenlik ürünleri politikası üzerine kurulu bir siber güvenlik firmasıdır. Aynı zamanda SSL dağıtıcısıdır. Kurucusu Melih Abdülhayoğlu'dur. Genel olarak başarılıdır. Zararlı veritabanı geniştir. HIPS ve Firewall konusundaki başarısı, onları diğer firmalardan üstün kılmaktadır.
Oha Türk müymüş?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet. Sistemini baştan aşağıya korumaya alıyor

@Caner Kösedağ ,

''Zayıf Zehir Hamsteri'' adlı üye trollük yapmakta. Ciddiye almayınız.

Görev yöneticisinden COMODO Secure Shopping'i devre dışı bırakmanız önerilir. Yalnızca görev yöneticisinden ''Devre dışı bırak'' diyip kapatınız. Servisini kapattığınız takdirde çalışmaz.

@Caner Kösedağ ,

Görev yöneticisinden COMODO Secure Shopping'i devre dışı bırakmanız önerilir. Yalnızca görev yöneticisinden ''Devre dışı bırak'' diyip kapatınız. Servisini kapattığınız takdirde alışmaz.
Onun trol olduğunu biliyorum zaten böyle başarılı bir ürünü Türkler yapmış ona şaşırdım

windowsun entegre güvenlik sistemine yetersiz diyerek en büyük trollüğü benden başka biri yapmış oluyor ama siz bilirsiniz tabi :poop:

@Caner Kösedağ ,

Görev yöneticisinden COMODO Secure Shopping'i devre dışı bırakmanız önerilir. Yalnızca görev yöneticisinden ''Devre dışı bırak'' diyip kapatınız. Servisini kapattığınız takdirde çalışmaz.
Değerli @Treyarch hocam,

Fazladan bir konu açmak yerine buradan sorayım dedim; sizce Comodo tek başına yeterli midir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,396
Üyeler
186,735
Son üye
racesanto123
Geri