Yardım Cs:GO Konsol açamıyorum!

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,222
Tuş ayarlarına baktığım zaman esc ve tab tuşu arasında bulunan " tuşuna basınca açıldığı yazıyor ama ben ona basınca hiç bir şeye girmiyor.
Tuş ayarlarından konsol açma tuşunu farenin 5. tuşuna atadım yine de açılmıyor.
Ne yapmalıyım?

Tuş ayarlarına baktığım zaman esc ve tab tuşu arasında bulunan " tuşuna basınca açıldığı yazıyor ama ben ona basınca hiç bir şeye girmiyor.
Ne yapmalıyım?
Ayarlarda konsolu aktifleştir evet bile olsa tekrar evete basın, açılacaktır.

Ne yapmalıyım?
Steam -> CS:GO -> Sağ Tık -> Özellikler -> Başlatma Seçeneklerini Ayarla -> çıkan yere -console yaz

Böyleydi sanırım buna yakın bişey anlarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlarda konsolu aktifleştir evet bile olsa tekrar evete basın, açılacaktır.
Dediğim gibi değil miydi hocam unuttum bayadır kötü bi pc deyim 4 5 aydır böyle aklımda kalmış.

konsol penceresini ekranın en köşesine çekmişsindir o yüzden gözükmüyodur ekranın kenarlarına bak

konsol penceresini ekranın en köşesine çekmişsindir o yüzden gözükmüyodur ekranın kenarlarına bak
hiçbir değişiklik yapmadım oyunda daha 15 saatim var ayalara dokunmadm :D

ayarlarda konsolu etkinlestir var onu açman lazım kardeş oyunmuydu klayve bölümündeydi unuttum

Steam -> CS:GO -> Sağ Tık -> Özellikler -> Başlatma Seçeneklerini Ayarla -> çıkan yere -console yaz

Böyleydi sanırım buna yakın bişey anlarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi değil miydi hocam unuttum bayadır kötü bi PC deyim 4 5 aydır böyle aklımda kalmış.
Bu arkadaşın dediğini yaparsan console açılacaktır.

Kendimi rezil edicem ama bununla ilgili eskiden çektiğim bir video vardı atayım. 😆😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,522
Üyeler
188,947
Son üye
growtopia
Geri