Aorus rtx 3070 alınır mı tavsiye

Sadece soğutma değil

Malzeme kalitesi
VRM ler ve kalitesi
Kapasitörleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamerockmu 75 derece görüyor ?

-KAYNAK. Nerede
bu ekran kartıni demiştim ben

RTX ve DLSS için bu kadar para verip çok daha düşük performans almak mantıksızlığın âlâsı. Hangi model 72 derece? 72 derece sorun çıkarmaz ama custom soğutmalı bir model ise daha iyi modellere yönelmek iyi olur.
Rx 6800xt için diyorum

Y
Bu ekran kartı tasarımı bakımından beni etkiledi yurt dışından alacağım global garantili diye söylediler bana ama bu ekran kartının performans ve FPS testlerini bulamadım güzel bir kart gibi duruyor tavsiye eder misiniz? Birde FPS grafik yada videosu gibi bir şey varsa atarsaniz iyi olur.
Teşekkürler.
Yurt dışında bulabilirsen Palit RTX 3070 GameRock alın

bu ekran kartıni demiştim ben

Rx 6800xt için diyorum
Tamam işte, RX 6800 XT almak çok daha mantıklı olur. RTX ve DLSS için o kadar büyük performans farkından vazgeçmeyin.

Tamam işte, RX 6800 XT almak çok daha mantıklı olur. RTX ve DLSS için o kadar büyük performans farkından vazgeçmeyin.
Rtx 6800xt de de var Fidelity var ama görüntüyü berbat ediyor diyorlar rtx performansı 3070 den iyiydi galiba ama

Bugün artık Hollanda da fiyat almak için model soracağım net bir karar alıp öyle sorayım sürekli sürekli model fiyatı soramam

Rx 6800 3080 in 5 6 FPS gerisinde kalıyor ama 4 k performansı felan gayet güzel

Hem 80$ daha pahalı
RX 6800 XT ve RTX 3070 hakkında konuşuyoruz. RX 6800 XT alacak bütçesi olup RTX 3070 alırsa yazık olur.
Rtx 6800xt de de var Fidelity var ama görüntüyü berbat ediyor diyorlar rtx performansı 3070 den iyiydi galiba ama

Bugün artık Hollanda da fiyat almak için model soracağım net bir karar alıp öyle sorayım sürekli sürekli model fiyatı soramam

Rx 6800 3080 in 5 6 FPS gerisinde kalıyor ama 4 k performansı felan gayet güzel
Fidelity FX zamanla geliştirilecektir. Ray Tracing performansı konusunda AMD, Nvidia kadar iyi değil. Bu bir gerçek fakat arada çok ciddi güç farkı var hocam. Ben RX 6800 XT almanız taraftarıyım.

RX 6800 XT ve RTX 3070 hakkında konuşuyoruz. RX 6800 XT alacak bütçesi olup RTX 3070 alırsa yazık olur.

Fidelity FX zamanla geliştirilecektir. Ray Tracing performansı konusunda AMD, Nvidia kadar iyi değil. Bu bir gerçek fakat arada çok ciddi güç farkı var hocam. Ben RX 6800 XT almanız taraftarıyım.
Ha pardon

Bence 6800xt de alınır hatırlarsanız rtx 2000 serisi yeni çıktığındada RT performansı kötüdü zamanla düzeltirler büyük ihtimal.

Ha pardon

Bence 6800xt de alınır hatırlarsanız rtx 2000 serisi yeni çıktığındada RT performansı kötüdü zamanla düzeltirler büyük ihtimal.
Evet Abdullah abi de öyle dedi çok yakın zamanda düzelir ki ben birde seneye alacağım teşekkürler hepinize desteğiniz için
<3

Knk sana son bir sorum var MSI mi yoksa Sapphire mi alayım ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,503
Üyeler
184,011
Son üye
dudadobaddas
Geri