Yardım 3600 İşlemci sıcaklığı 95 derece ne yapabilirim?

Stok soğutucu zaten? :D
Ben stok soğutucu işe Small FFTs de 105 derece gördüm yani.

Benim anlamadığım prime95, 95 derecede mi test yapıyor yoksa max işlemci sıcaklığı mı ölçüyor?

Benim anlamadığım prime95, 95 derecede mi test yapıyor yoksa max işlemci sıcaklığı mı ölçüyor?
95 derece olacak diye bir zorunluluk yok tabii ki :D
O Soğutman ile alakalı. Ama gayet normal stok soğutucu ile o kadar yüksek sıcaklıklar Prime95 sonuçta.

TD500 fan sesi hakkında ne düşünüyorsun bu arada?

hayır. oyunlarda 80-83 derece görürsün ya cbp kapatman gerecek ama performans kaybı olacak ya da uv yapacaksın. tavsiyem uv yap. zor ve riskli değil.

95 derece olacak diye bir zorunluluk yok tabii ki :D
O Soğutman ile alakalı. Ama gayet normal stok soğutucu ile o kadar yüksek sıcaklıklar Prime95 sonuçta.

TD500 fan sesi hakkında ne düşünüyorsun bu arada?
Fan sesi duymuyorum bile, kulağımı yaklaştırınca kasaya hafif duyuyorum. Acaaba fan hızları mı yavaş şimdilik anlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır. oyunlarda 80-83 derece görürsün ya cbp kapatman gerecek ama performans kaybı olacak ya da uv yapacaksın. tavsiyem uv yap. zor ve riskli değil.
Cbp nasıl kapatıyoruz?

Fan sesi duymuyorum bile, kulağımı yaklaştırınca kasaya hafif duyuyorum. Acaaba fan hızları mı yavaş şimdilik anlamadım.

Cbp nasıl kapatıyoruz?
Ya ben sana UV yaptırayim CPB kapatmaya değmez.

Bugün bilgisayar montajını yaptım. İşlemcim Ryzen 5 3600 prime95 testinde daha 5 dakika olmadan 95 derece oluyor. Şimdilik uv yapmadan düşürme yöntemi var mı? Biostan yapacağım herhangi bir ayar, program vs.

Yoksa normal mi bu durum. Ekran kartım 1 saattir max 65 derece gördü.
fanın vidalarını çıt sesi çıkana kadar sıktınmı?

Bugün bilgisayar montajını yaptım. İşlemcim Ryzen 5 3600 prime95 testinde daha 5 dakika olmadan 95 derece oluyor. Şimdilik uv yapmadan düşürme yöntemi var mı? Biostan yapacağım herhangi bir ayar, program vs.

Yoksa normal mi bu durum. Ekran kartım 1 saattir max 65 derece gördü.
biostan fan rpm ini yükselt cbp kapat büyük bir etkısı olacaktır

fanın vidalarını çıt sesi çıkana kadar sıktınmı?

biostan fan rpm ini yükselt cbp kapat büyük bir etkısı olacaktır
Kasa fanı mı?
İşlemci fanını normal sıktım. Çıt sesi gelmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,358
Üyeler
185,260
Son üye