cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
- Reaksiyon skoru
- 28,617
Small FFTs ise gayet de imkianlı. Stok soğutucu çok kötü.prime95'te mi? oto ayarlarda imkansız gibi bir şey
Small FFTs ise gayet de imkianlı. Stok soğutucu çok kötü.prime95'te mi? oto ayarlarda imkansız gibi bir şey
İmkanlı.prime95'te mi? oto ayarlarda imkansız gibi bir şey
Small FFTs ise gayet de imkianlı. Stok soğutucu çok kötü.
stok soğutucudan bahsediyorum ben.İmkanlı.
Stok soğutucu zaten?stok soğutucudan bahsediyorum ben.
sizinki 3600 ise benimki ne la o zaman?Stok soğutucu zaten?![]()
Stok soğutucu zaten?
Ben stok soğutucu işe Small FFTs de 105 derece gördüm yani.
95 derece olacak diye bir zorunluluk yok tabii kiBenim anlamadığım prime95, 95 derecede mi test yapıyor yoksa max işlemci sıcaklığı mı ölçüyor?
hayır. oyunlarda 80-83 derece görürsün ya cbp kapatman gerecek ama performans kaybı olacak ya da uv yapacaksın. tavsiyem uv yap. zor ve riskli değil.Benim anlamadığım prime95, 95 derecede mi test yapıyor yoksa max işlemci sıcaklığı mı ölçüyor?
Fan sesi duymuyorum bile, kulağımı yaklaştırınca kasaya hafif duyuyorum. Acaaba fan hızları mı yavaş şimdilik anlamadım.95 derece olacak diye bir zorunluluk yok tabii ki
O Soğutman ile alakalı. Ama gayet normal stok soğutucu ile o kadar yüksek sıcaklıklar Prime95 sonuçta.
TD500 fan sesi hakkında ne düşünüyorsun bu arada?
Cbp nasıl kapatıyoruz?hayır. oyunlarda 80-83 derece görürsün ya cbp kapatman gerecek ama performans kaybı olacak ya da uv yapacaksın. tavsiyem uv yap. zor ve riskli değil.
Ya ben sana UV yaptırayim CPB kapatmaya değmez.Fan sesi duymuyorum bile, kulağımı yaklaştırınca kasaya hafif duyuyorum. Acaaba fan hızları mı yavaş şimdilik anlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cbp nasıl kapatıyoruz?
fanın vidalarını çıt sesi çıkana kadar sıktınmı?Bugün bilgisayar montajını yaptım. İşlemcim Ryzen 5 3600 prime95 testinde daha 5 dakika olmadan 95 derece oluyor. Şimdilik uv yapmadan düşürme yöntemi var mı? Biostan yapacağım herhangi bir ayar, program vs.
Yoksa normal mi bu durum. Ekran kartım 1 saattir max 65 derece gördü.
biostan fan rpm ini yükselt cbp kapat büyük bir etkısı olacaktırBugün bilgisayar montajını yaptım. İşlemcim Ryzen 5 3600 prime95 testinde daha 5 dakika olmadan 95 derece oluyor. Şimdilik uv yapmadan düşürme yöntemi var mı? Biostan yapacağım herhangi bir ayar, program vs.
Yoksa normal mi bu durum. Ekran kartım 1 saattir max 65 derece gördü.
Kasa fanı mı?fanın vidalarını çıt sesi çıkana kadar sıktınmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biostan fan rpm ini yükselt cbp kapat büyük bir etkısı olacaktır
işlemci fanı belki fan yeteri kadar oturmamıştır tornavidayla tam sıklamış vidaları sıkmayı dene cok zorlama amaKasa fanı mı?
İşlemci fanını normal sıktım. Çıt sesi gelmedi