Sistemime uygun oyun önerisi.

30 FPS'den az alıyorum hocam. Sabit 30 falan alabilsem aslında oynarım da bu sefer de bolca günaha giriyorum :(
La o sistem en düşükte 1246p ile 60fps alırım ve 1080p de 30 alırım sen bi format at la pc ye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30 FPS'den az alıyorum hocam. Sabit 30 falan alabilsem aslında oynarım da bu sefer de bolca günaha giriyorum :(

ZULA'da herhangi bir sorun yaşar mıyım her şeyi en düşüğe alsam.
Yok

tarayici oyunlarida sariyor bu arada
agario slither.io gibi oyunlar

zula da oynayabilirsin la şaka maka

Yemezsin
Oynanmaz kanser

ZULA'da herhangi bir sorun yaşar mıyım her şeyi en düşüğe alsam.
Zula oynatmaz ben yakın sistemle 128 mb onboard'la 800x600 40 50 fps anca alıyordum yani eğlendirmez

Allah Allah Allah sabır versin hocam
Amin hocam. İnşallah en kısa sürede sistemimi alacağım. Maddi sıkıntıda olduğumuz için alamadım bu zamana kadar yoksa alacaktım sene başından beri sürekli dersler için bilgisayar deyip duruyorlar. Malum elimdeki sistem belli kasıyor ediyor. Monitörüm de yok bir hayli sistem masrafım oluyor. Daha birikim yapıyorum bakacağım ilerleyen zamanlarda.

Oynanmaz kanser

Zula oynatmaz ben yakın sistemle 128 mb onboard'la 800x600 40 50 fps anca alıyordum yani eğlendirmez
Knk yanlış anlama ama ben i3 2. Nesil işlemci ve ekran kartı olmayıp 4gb ramli pc de en düşükte 30fps aldım

Amin hocam. İnşallah en kısa sürede sistemimi alacağım. Maddi sıkıntıda olduğumuz için alamadım bu zamana kadar yoksa alacaktım sene başından beri sürekli dersler için bilgisayar deyip duruyorlar. Malum elimdeki sistem belli kasıyor ediyor. Monitörüm de yok bir hayli sistem masrafım oluyor. Daha birikim yapıyorum bakacağım ilerleyen zamanlarda.
bi gun pc in olacak sikinti yapma

La o sistem en düşükte 1246p ile 60fps alırım ve 1080p de 30 alırım sen bi format at la PC ye

Yok
Hocam elimdeki bilgisayar benim değil bir yakınımın kullanan kişi de öğretmen. İçinde bilgileri falan vardır falan. Emanet bilgisayar açıkçası.

Kanka bende 3 senedir bekliyorum inşallah bu sene şöyle güzel bir şey alacağım sanada şöyle güzel bir sistem lazım GTA vc oynatacak

Among us
Nfs:UG2
Nfs:UG1
Nfs:MW 2005
Max Payne 1
Max Payne 2
GTA San Andreas
Live For Speed
GTA Vice City
Call Of Duty 1
Call Of Duty 2
Counter Strike 1.6
WolfTeam
Görmediysen bunları kesin dene gta serisini türkçe yamayla hikayesini bitir sistem alana kadar zaman öldür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,264
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info
Geri