Whatsapp'ı Bırakacakmısınız?

Evet beyler durumu biliyorsunuz açıklamaya gerek yok diye düşünüyorum.
Peki Telegrama geçecekmisiniz yoksa Whatsapp'ı kullanmaya devam mı edeceksiniz?
Yooo kullanacam silivriye kadar yolu var

(Özellikle ferat yeşilbayrak a oldukça hakaret edecem ) 😅

mesaj için % 90 instagram dm kullanıyorum zaten ama whatsapp'ı silmem çünkü whatsapp!a gelene kadar instagram,facebook,teitter gibi uygulamaları silmek lazım önce

Sadece onlar edğil banka bilgilerinden tut konuma kadar:)
Tamam da dediğim gibi reklam çalışmalarını geliştirecekler ya da satacaklar. Gidip bir "bilgisayar korsanına" vermeyecekler. Kötü amaçlı kullanılmayacak o bilgiler. Haberiniz olmadan paranız vesaire çekilmeyecektir :D

mesaj için % 90 instagram dm kullanıyorum zaten ama whatsapp'ı silmem çünkü whatsapp!a gelene kadar instagram,facebook,teitter gibi uygulamaları silmek lazım önce
Bu da biraz günümüze aykırı gibi duruyor.

Okul grubu olmasaydı silecektim.
Silmedim fakat kullanmıyorumda.
Signal, Telegram, Bip ve Duo kullanıyorum.

İnstagramda alıyor zaten veri.Ben Facebookun bütün uygulamalarını bıraktım.
Hocam sizi tebrik ediyorum bu saatten sonra benim idolümsünüz. Instagramı bırakmak cidden çok erdemli bir davranış olmuş.

Verilerinizin asla ama asla kullanılmasını istemiyorsan WhatsApp'ı bırakmak değil internet ile olan tüm ilişkinizi kesip telefon, bilgisayar gibi aletlerini parçalamanız gerekiyor.
İnternete bağlıysanız verileriniz kullanılır. Google'da verileri kullanıyor. Ben silmeyeceğim, kullanacağım.

Bu uygulamaları milyarlarca kişi kullanıyor. Biz bu kadar kişinin için belki de bir damla kadarız.

Koskoca WhatsApp ve Facebook sizin arkadaşlarınızla yaptığınız sohbet muhabbetin peşinden mi gidecek?

Böyle düşünüp boş yere silmeyin WhatsApp'ı. Zaten başka bir uygulamaya geçseniz o uygulama da sizi takip edecek.

Artık her program, her yazılım bizi takip ediyor zaten. Kaçışımız yok.

WhatsApp'daki bu yeni sözleşme bir şey ifade etmiyor. Rahat olun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,370
Üyeler
193,015
Son üye
qreabadda
Geri