Whatsapp'ı Bırakacakmısınız?

Okul grubu sadece açık. Alternatif olarak telegram yükledim biraz araştırdım. Baktım ki telegram da aynı ***'un mavisi. Şu an gördüğüm en güzel program güvenlik açısından signal olarak gözükmekte.

Hayır,bırakmayacağım. Uygulama ilk çıktığından beri zaten erişilebiliyordu "özel" bilgilerimize. Haberlere vesaire çıkmasaydı bu "sözleşme" bu kadar büyük bir olay olacağını da düşünmüyorum. Herkes onaylıyorum butonuna basıp hayatına devam edecekti. Ki zaten ne Mark'ın ne de başka bir şirketin 2.6 milyar kullanıcılı bir uygulamadan kişisel hayatlarında işlediği cinsellik yada suçlara karışacağını da düşünmüyorum. Daha fazla para kazanmak için iletişim bilgilerimizi satacağını ya da en çok kullandığımız kelimeler üzerinden çalışan bir algoritma ile reklam yapacağını düşünüyorum.
Daha önce erişiliyodu fakat yasal olarak değil.
Artık yasal hale getiriyorlar.

Daha önce erişiliyodu fakat yasal olarak değil.
Artık yasal hale getiriyorlar.
Arasında hiç bir fark yok bir "suç" işlemediğiniz sürece "yasal" olarak sizin "özel" olarak tanımladığınız bilgileri birilerine veremezler. Örnek veriyorum +18 fotoğraflar,tatil planlarınız,ailevi konuşmalarınızı birilerine yayamazlar. Sadece bu bilgileri kullanarak sizin karşınıza daha uygun reklamlar çıkartır ya da o bilgileri kullanarak o işleri yapan firmalara satarlar.

Belki herkes farklı bir platforma geçerse geçerim. Şimdilik kalıyorum.

Telegram da bilgi alıyor. Çok abartıldı whatsapp'a ihtiyacım olmadığı halde yükledim. Abartan arkadaşlar buyursun telegrama geçsin ortada ücretsiz bir uygulama varsa o sizsinizdir.

Zorundayım. Zaten milyarlarca üye var bizimkine mi özellikle bakacaklar :D

Arasında hiç bir fark yok bir "suç" işlemediğiniz sürece "yasal" olarak sizin "özel" olarak tanımladığınız bilgileri birilerine veremezler. Örnek veriyorum +18 fotoğraflar,tatil planlarınız,ailevi konuşmalarınızı birilerine yayamazlar. Sadece bu bilgileri kullanarak sizin karşınıza daha uygun reklamlar çıkartır ya da o bilgileri kullanarak o işleri yapan firmalara satarlar.
Sadece onlar edğil banka bilgilerinden tut konuma kadar:)

Telegram da bilgi alıyor. Çok abartıldı whatsapp'a ihtiyacım olmadığı halde yükledim. Abartan arkadaşlar buyursun telegrama geçsin ortada ücretsiz bir uygulama varsa o sizsinizdir.
Eskiden yasal olarak yapılmıyordu.
Artık yasal olarak yapılıyor fark bu.

Geri