Bitiş süresini biliyorum kötü oynarım geneldeBloodborne ayrı bir hikaye. Oturup da wiki falan okuman gerek anlaman için. Ne kadar iyi oynadığına bağlı bitiş süresi
Hiç ölmezsen 4 saatte bile bitirebiliyorsunBitiş süresini biliyorum kötü oynarım geneldesadece tekte geçme süresini merak ettim güzel yani oyun
Nasıl bir ruh sağlığınız varda dark souls gibi oyunları oynayabiliyorsunuz hayret ediyorum.Hiç ölmezsen 4 saatte bile bitirebiliyorsun
İlk oynadığım PS3 oyunu Demon s Souls tu. Hala şaşkınım o yaşta nasıl bitirdim ben o oyunu? Sinirden ağladığımı falan hatırlıyorum hayal meyal. Bağımlılık gibi souls oyunları banaNasıl bir ruh sağlığınız varda dark souls gibi oyunları oynayabiliyorsunuz hayret ediyorum.![]()
Ben sinir hastası olmamak için oynamıyorum yoksa merakım var evreni beni çekiyor içine.İlk oynadığım PS3 oyunu Demon s Souls tu. Hala şaşkınım o yaşta nasıl bitirdim ben o oyunu? Sinirden ağladığımı falan hatırlıyorum hayal meyal. Bağımlılık gibi souls oyunları bana
Kolay modu yok diye biliyorum.Kolay modu bile zor mu oyunun veya kolay modu var mı onu sorayım
Gözün korkuyor en başlarda ama sonrasında deli sarıyor. Başlamak istiyor isen hiç düşünme benceBen sinir hastası olmamak için oynamıyorum yoksa merakım var evreni beni çekiyor içine.
Yok.Kolay modu bile zor mu oyunun veya kolay modu var mı onu sorayım