Çözüldü✓ Telefon ekranı gitti

Reaksiyon skoru
36
Telefon : Redmi Note 8 Pro
Oyun oynuyordum birden ekran gitti bende telefonu biraz bıraktım ve kendine geldi ama ekranın sol altında beyaz bir leke var. Şuan bir sorun yok ama tekrar olur diye korkuyorum ve ne yapmalıyım sorun ne lütfen acil yardım edin. 2020 mart ayında aldım.

daha açıklayıcı açıklarmısın bir yere felanmı vurdun durup durmadık yere bir şey olmaz

garanti devam ediyorsa gönder

Isınmadan kaynaklı olabilir.

Fotoğraf çektiğim telefon kalitesiz kusura bakmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Isınmadan kaynaklı olabilir.
Bende öyle tahmin ettim ama bu büyük bir sorun değil mi ne yapabilirim

Ekler

• IMG-20210110-WA0014.jpg
    IMG-20210110-WA0014.jpg
    42.2 KB · Hit: 96
Fotoğraf çektiğim telefon kalitesiz kusura bakmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende öyle tahmin ettim ama bu büyük bir sorun değil mi ne yapabilirim

Her ihtimale karşı garantiye göndermenizi öneririm.

Pek bu konuları bilmiyorum kullanıcı hatası falan diyorlar ya her halde bunda böyle bir şey olur mu hal ederler mi

Telefon : Redmi Note 8 Pro
Oyun oynuyordum birden ekran gitti bende telefonu biraz bıraktım ve kendine geldi ama ekranın sol altında beyaz bir leke var. Şuan bir sorun yok ama tekrar olur diye korkuyorum ve ne yapmalıyım sorun ne lütfen acil yardım edin. 2020 mart ayında aldım.
Bir keree oldu ise birdaha olabilir garantiye vermen iyi olur ama ikinci kez olursa vermeni öneririm tekrar oyuna gir.

Bir keree oldu ise birdaha olabilir garantiye vermen iyi olur ama ikinci kez olursa vermeni öneririm tekrar oyuna gir.
Knk hep giderse kötü olur. Telefonu direk yollasam olur mu bide ben garanti işlerini pek bilmiyorum dikkat etmen gereken bir şey var mı?

Knk hep giderse kötü olur. Telefonu direk yollasam olur mu bide ben garanti işlerini pek bilmiyorum dikkat etmen gereken bir şey var mı?
Oyuna girersen tekrar olursa oyuna girince oluyor dersin oraya yollarsan hiçbir şey göremezler sorun yok der yollarlar.

Geri