Bitcoin Alanlar Olur Gibi

aslında ekran kartlarına olan ilgi artıyor millet btc kasacam diye alıyor stok bitiyor biten stok azalan stok fiyatın normalden yükseğe çıkmasını sağlıyor olan oyuncu pc lere oluyor adam alıp oyun oynayacak ama fazladan para ödemek zorunda kalıyor işte zaten fiyatlar yüksek dolardan ötürü bide bu eklenince olan dışı yükselme görülüyor

haha çok iyi 3 saniye içinde 5bin artıyor 20bin düşüyor falan değişik inşallah iyi bir seviyeye gelir ve sabit kalır
Aga BTC Almak da zor Btc Olsaydı Sinir Krizlerine girerdim herhalde.3 dakikada 11.000tl GG
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 TL koysaymışım zararda olurmuşum
1 tl işte 70 80 krşa falan düşerdi

1 TL koysaymışım zararda olurmuşum
246.000 oldu.Oğlum adamlar sistem parasını dakikada kaybedip geri kazanıyorlar bu nasıl iş

Aga BTC Almak da zor Btc Olsaydı Sinir Krizlerine girerdim herhalde.3 dakikada 11.000tl GG

1 TL işte 70 80 krşa falan düşerdi

246.000 oldu.Oğlum adamlar sistem parasını dakikada kaybedip geri kazanıyorlar bu nasıl iş
hulk gerçek mi ? :D

Umarım Yükselmez Ya.Zaten Piyasada Ekran Kartı Yok bi bunlar eksikti

Valla bu işte gerçek
Ekran kartları için bitcoin değil ethereum dan endişe duyun bitcoin ekran kartları ile kazılmıyordu sanırım.

Bitcoinin Yükseldiğini Görüp Fahiş Fiyattan Ekran Kartı Alanlar Olur Gibi
Alıntıyı görüntüle
(Şakasına Açtım İlerde Bitcoin Yükselebilir Sövmeyin)
dostum tüm ekonomistler ve bazı insanlar bitcoinin deneme parası olduğunu söylüyorlar ve bu insanlar söyledikleri doğru çıkan insanlar biraz araştır bende olmaz öyle diyordum ama adamlar ne dese tuttu

Geri