400 TL altı mekanik klavye önerisi

Kromss

80+
Reaksiyon skoru
39
Bütçe
400
Arkadaşlar aklımda büssürü klavye var ben size hepsini sunacağım siz hangisi alınabilir söylermisiniz.
Red switch olma şartıyla alacağım klavyeyi gece çok kullandığım için 4 yıldır membran klavye kullanıyorum zaten artık switch li klavye kullanmak istiyorum oyüzden g213 falan önermeyin bunlar arasında aklıma en çok yatan philips momentum yay sesi yok denecek kadar az ve bilek desteği bulundurduğu için , şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Arkadaşlar aklımda büssürü klavye var ben size hepsini sunacağım siz hangisi alınabilir söylermisiniz.
Red switch olma şartıyla alacağım klavyeyi gece çok kullandığım için 4 yıldır membran klavye kullanıyorum zaten artık switch li klavye kullanmak istiyorum oyüzden g213 falan önermeyin bunlar arasında aklıma en çok yatan philips momentum yay sesi yok denecek kadar az ve bilek desteği bulundurduğu için , şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Kodla 365TL
Kod: BGraton
Yine aynı kod 350TL

Kodla 365TL
Kod: BGraton
Yine aynı kod 350TL
Çok uzun sürede gelicek ve vergide eklenirse ne kadar olur bilemedim.avanger için ise blueswitch ordaki maalesef blue switch almayacağım.

Çok uzun sürede gelicek ve vergide eklenirse ne kadar olur bilemedim.avanger için ise blueswitch ordaki maalesef blue switch almayacağım.
Çok uzun sürede gelmeyecek vergi yok sadece yapman gereken tarife ve nakliye sigortasını işaretlemen öyle yaparsan vergi çıkarsa sana iade ediyorlar ben de gamekay k66 aldım 16 günde geldi vergi çıkmadı kupon kodu da yazdım bangood güvenilir bir site benim sipariş sadece bazı nedenlerden dolayı 5 gün geç geldi o da türkiye içi işini muhteşem yapn firmalar yüzünden ben kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yok

Bunlar arasında bence kumara veya r6

Bunlar arasında bence kumara veya r6
tamam dostum sebebinide söylermisin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.trendyol.com/gamepower/...gJeZsVxb0eUALxJ8pBzWLUBT7SrqDBxBoCnvIQAvD_BwE uzun süredir kullanıyorum memnunum fakat ayda birkez w basmıyor oda çok sorun olmuyor düzeliyor
saber rgb hoşuma gitmiyor pek rgb seven biri değilim, ve yay sesi var çok sinir bozucu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok uzun sürede gelmeyecek vergi yok sadece yapman gereken tarife ve nakliye sigortasını işaretlemen öyle yaparsan vergi çıkarsa sana iade ediyorlar ben de gamekay k66 aldım 16 günde geldi vergi çıkmadı kupon kodu da yazdım bangood güvenilir bir site benim sipariş sadece bazı nedenlerden dolayı 5 gün geç geldi o da türkiye içi işini muhteşem yapn firmalar yüzünden ben kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yok
dostum biraz düşündümde diğerlerinin özelliklerini kıyasla senin attıkların biraz pahalı kaçıyor ben philips momentumu 350tl ye alıcam zaten , bana bir sebep lazım almak için özellikleri önemli f/p olması gerek.

https://www.cimri.com/oyuncu-klavye...ik-gaming-oyuncu-klavyesi-fiyatlari,612413086 kanka şu klavyeye bir bakmanı öneririm çok uygun yollu ve çok güzel bir klavye

bu secenekler arasından ben alacak olsam ogreyi alırdım

bu secenekler arasından ben alacak olsam ogreyi alırdım
ogrenin basma sorunu var diyorlar youtubeden izlediğim videolarda bu klavyeyi kesinlikle almayın falan filan deniliyor ve gamepower e güvenmiyorum çünki gamepower bane kullandım 6 ay boyunca heralde bileğimde sorun var dedim ama sorun mousede imiş mouse takılma sorunu vardı , gamepower kullanmayan herkes bana gamepower ogre al diyor şans ver diyorlar ama işte... ne biliyim ogrenin özellikleri çok hoşuma gidiyor her tuşa ayrı makro ama o tuşa basamadıktan sonra ne anlamı var.

ogrenin basma sorunu var diyorlar youtubeden izlediğim videolarda bu klavyeyi kesinlikle almayın falan filan deniliyor ve gamepower e güvenmiyorum çünki gamepower bane kullandım 6 ay boyunca heralde bileğimde sorun var dedim ama sorun mousede imiş mouse takılma sorunu vardı , gamepower kullanmayan herkes bana gamepower ogre al diyor şans ver diyorlar ama işte... ne biliyim ogrenin özellikleri çok hoşuma gidiyor her tuşa ayrı makro ama o tuşa basamadıktan sonra ne anlamı var.
ben yaklasık 3 yıldır outemu swıtch li mantıstek gk2 kullanıyorum bir problem yok şuanlık , ogre dede sanırım aynı marka outemı switchler var ama switchlerin kalite farkı varmıdır yokmudur bilmiyorum tabi kontrol board u tasarımı vs farklılık içerme oranına göre performans ve dayanıklılıgı degişebilir illaki 400 lira günümüzde mekanık klavye ıcın düşük bir bütçe yapacak bir şey yok

Fazla özellik derken
Dostum klavyeye baktım fakat pek fazla bi özelliği bulunmamasını geçtim blue switch birde .
ogre almanı pek önermiyorum bazıları kötü diyorlar phlips biraz daha sağlam marka phlipse yönelmeni öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,484
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri