60,001 Hz Neden Böyle?

Var örnek, ben şuan çakma w10 kullanıyorum ve bir çok yer orjinal den daha değişik.
Abi çıldırıyorum. Nasıl çakma Windows kullanıyorsun. Nike, adidas mı bu? Ücretsiz bir şekilde w10 İSO sunu w sitesinden indirdin. Sonrs herhangi bir yerden key veya cmd ile etkinleştrdin. Hepimiz böyle yapıyoruz.

Abi çıldırıyorum. Nasıl çakma Windows kullanıyorsun. Nike, adidas mı bu? Ücretsiz bir şekilde w10 İSO sunu w sitesinden indirdin. Sonrs herhangi bir yerden key veya cmd ile etkinleştrdin. Hepimiz böyle yapıyoruz.
Bilgisayarcı format attı sonra orjinal kurmamış bı kadar.

kardeşim beleş 001 hz kullanıyon yaymasana
Bi konuda okuduğumu hatırlıyorum da. Galiba birisinin de böyleymişti de sonra problem yaşamıştı. Onu hatırlayınca bi açayım konu dedim. Vergi kaçakçılığı konusunda da üstümüze yok yaaaani ;)

Fabrika çıkışla OC ekran 😁 şaka bir yana gerçekten bilmiyorum ama ne olacak kullanıyorsun işte uzumu ye bağını sorma

Var örnek, ben şuan çakma w10 kullanıyorum ve bir çok yer orjinal den daha değişik.
Dostum senin olayın farklı. Çakma dediğin eski bir sürüm olabilir, güncelleme almamış olabilirsin, modlu win10 kurulmuş olabilir... Gibi gibi yani. Mesela Win10 light vardı. FPS arttırsın diye bir çok özellik devre dışıydı. Mod gibi. O tarzdır yani. Konuyla bağımsız bir nokta bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,441
Üyeler
189,839
Son üye
mrtsndkc
Geri