Oyunlarda anlık takılma oluyor

Reaksiyon skoru
26
Videoyu kaydettim ve yukarıda linkini verdim.
Assetto Corsa(Videodaki oyunun adı) WD eski 500gb 5400rpm 2.5" hdd ye kurulu. Burada takılma çok sık yaşıyorum.
Valorant WD eski 150gb 5400rpm 3.5" hdd ye kurulu. Burada takılma arada sırada olur.
Pubg de nvme ssd ye kurulu. Ama pubg de asla bir takılma farketmedim. Burada takılma hiç olmadı.
Birsürü disk hata bulma, hata çözme programları kullandım hiçbiri hata bulamadı.
Bu hdd lerin ömrü varmıdır? Bu hdd lerden biri 7 yıllık, diğeri 4 yıllık falan.
Geçen aydan beri takılmalar çoğaldı.
150gb olanın üzerinde jumper takmak için yer var ama jumper yok.
Sizin öneriniz nedir?
Seagate 1tb 7200rpm yeni hdd mi normal ssd mi ?
Edit: 7 bin tl ye pc topladım. Yani sistem güçlü ve güncel.

Videoyu kaydettim ve yukarıda linkini verdim.
Assetto Corsa(Videodaki oyunun adı) WD eski 500gb 5400rpm 2.5" HDD ye kurulu. Burada takılma çok sık yaşıyorum.
Valorant WD eski 150gb 5400rpm 3.5" HDD ye kurulu. Burada takılma arada sırada olur.
PUBG de nvme ssd ye kurulu. Ama PUBG de asla bir takılma farketmedim. Burada takılma hiç olmadı.
Birsürü disk hata bulma, hata çözme programları kullandım hiçbiri hata bulamadı.
Bu HDD lerin ömrü varmıdır? Bu HDD lerden biri 7 yıllık, diğeri 4 yıllık falan.
Geçen aydan beri takılmalar çoğaldı.
150gb olanın üzerinde jumper takmak için yer var ama jumper yok.
Sizin öneriniz nedir?
Seagate 1tb 7200rpm yeni HDD mi normal ssd mi ?
Edit: 7 bin TL ye pc topladım. Yani sistem güçlü ve güncel.
Anlattığınız şey drop mudur anlatışınızdan anlamadım ancak bilgisayarı formatlamayı deneyin sürücülerde vb sıkıntılı olabilir veyahutta çok fazla gereksız dosya olabilir , hala düzelmiyorsa ssd almanızı öneririm . :)

SSD alın. O HDD'ler sisteme darboğaz yapıyor.
Hocam masaüstünde simge yeri değiştirirken bazen takılma oluyor 2 saniye sonra yer değiştiriyor.
Sistem nvme ye kurulu. Diğer hdd lerle bağlantısı olabilirmi ?
Windows u orijinal yükledim ama etkinleştirmesini crack ile. Ama malwarebytes ve kaspersky kullanıyorum pc temiz

Anlattığınız şey drop mudur anlatışınızdan anlamadım ancak bilgisayarı formatlamayı deneyin sürücülerde vb sıkıntılı olabilir veyahutta çok fazla gereksız dosya olabilir , hala düzelmiyorsa ssd almanızı öneririm . :)
Hocam her şey güncel sürücüler tamamiyle güncel. Geçen ay formatladım ve windows etkinleştirme sormadan kendisi etkinleşti

Hocam masaüstünde simge yeri değiştirirken bazen takılma oluyor 2 saniye sonra yer değiştiriyor.
Sistem nvme ye kurulu. Diğer HDD lerle bağlantısı olabilirmi ?
Windows u orijinal yükledim ama etkinleştirmesini crack ile. Ama malwarebytes ve kaspersky kullanıyorum pc temiz
Crack etkinleştirme sistemi kötü yönde etkiliyor. Etkinleştirmeyi 15-20 TL'lik OEM keylerle yapabilirsiniz. Veya sağ altta sadece Windows'u etkinleştir diye bir yazı çıkar.

Hocam her şey güncel sürücüler tamamiyle güncel. Geçen ay formatladım ve windows etkinleştirme sormadan kendisi etkinleşti
Genel olarak pc nin anlamadığım bir parçası yoktur ancak bunu bi görmek lazım :) üstte yazdıklarımı uyguladıgınız halde olmuyorsayardım edemiyeceğim :(

Sistem nvme ye kurulu. Diğer HDD lerle bağlantısı olabilirmi ?
Windows u orijinal yükledim ama etkinleştirmesini crack ile. Ama malwarebytes ve kasperskllanıyorum pc t

Crack etkinleştirme sistemi kötü yönde etkiliyor. Etkinleştirmeyi 15-20 TL'lik OEM keylerle yapabilirsiniz. Veya sağ altta sadece Windows'u etkinleştir diye bir yazı çıkar.
Aynısı bende var görev yöneticisinden bak bu CPU yüzde 95 kere çıkıyor " Virüs bulaştı hemde trijan virüsü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri