Gangstaimam
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
Hava akışı güzel sağlam kasa öneriniz nedir
7 ocakta 100m aldım lanet olsun hâlâ daha işleme alındı diyor daha hazırlanmadı bile@LordHasan 100M kullanıyordu.![]()
Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.068,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@LordHasan 100M kullanıyordu.![]()
Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.068,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
forum.donanimarsivi.com
Nerden aldınız?7 ocakta 100m aldım lanet olsun hâlâ daha işleme alındı diyor daha hazırlanmadı bile
Aldım ama gelmiyor 7 ocaktan beriMSI MAG FORGE 100M
Hepsiburada indirimden 7 ocakta 439a aldım aynı gün aldığım birçok ürün iki gün içinde geldi ama kasa aldığım gibi duruyor hiçbir hareket yok kanser ettiler beniNerden aldınız?
Ne kadara aldınız?
Mağazayı arayın.Aldım ama gelmiyor 7 ocaktan beri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hepsiburada indirimden 7 ocakta 439a aldım aynı gün aldığım birçok ürün iki gün içinde geldi ama kasa aldığım gibi duruyor hiçbir hareket yok kanser ettiler beni
Wptan onlarca kez yazdım birisi en geç 12sinde çıkar dedi birisi en geç 13 dedi böyle bir saçmalık olamazMağazayı arayın.
Aldım aldım da gelmiyor100M kesinlikle
100m aldım bir türlü yollamıyorlar100m var 100r var
Mağazayla iletişime geçin.Wptan onlarca kez yazdım birisi en geç 12sinde çıkar dedi birisi en geç 13 dedi böyle bir saçmalık olamaz
Aldım aldım da gelmiyor
100m aldım bir türlü yollamıyorlar
Satıcı direkt olarak HepsiburadaMağazayla iletişime geçin.