tunahangenç
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,301
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hepsi zor kolay ajan yok belki sage o da support karakterEn kolay hero hangisi?
hepsi zor kolay ajan yok belki sage o da support karakterEn kolay hero hangisi?
valla kişiden kişiye değişir bence ben hepsini oynuyorum sage ve phoenix aralarında en kolay öğrenilen karakterler amaEn kolay hero hangisi?
Cs'de bomba atmak gibi bir şey mi hero özellikleri?hepsi zor kolay ajan yok belki sage o da support karakter
maalesef tr de girmiyorum toxic çok diye avrupada da türkler geliyor feedliyorlar :/Gold, Plat elo’su lanet bir yer, bir çok konuda. (Elmas biri olarak söylüyorum)
Olum sen bekle oyununu mahvedicemD-dostum düellocu harici vuramıyorum trollicem nerden bildin
Hiç alakası yok diyebilirim.Cs'de bomba atmak gibi bir şey mi hero özellikleri?
herodan heroya değişir dediğin hg raze ajanında var meselaCs'de bomba atmak gibi bir şey mi hero özellikleri?
hayır heroların hepsinin birbirinden farklı hikayesi ve özellikleri var ilk başta ajanları tanı sonra başla oyunaCs'de bomba atmak gibi bir şey mi hero özellikleri?
Daha farklı, hero’lara patates gözüyle bakmayın. Herkesin aim’i olur bu konuda okeyim. Ben sage alıp agro oynayıp maç da taşırım mesela (ki sage agro oynanmazsa çok sıkıcı).Cs'de bomba atmak gibi bir şey mi hero özellikleri?
Bir tane gökten smoke indiren vardı aslında mapleri öğrenirsem onu oynarım.Hiç alakası yok diyebilirim.
brimstone buff gelicek oynayabilirsinBir tane gökten smoke indiren vardı aslında mapleri öğrenirsem onu oynarım.