Neler Yeni

Valorant - yeni ajan Yoru Reyna'dan güçlü olur mu?

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
dostum saçma diyorsun fakat oyunu biraz daha profesyonelleştiriyorlar düşünürsen çünkü artık iyice ses kasman gerekicek çünkü yoru ulti kullanınca omen gibi ses çıkıcak bu sayede anlıcaksın oyuna gelince anlarsın demek istediğimi
her sese fake mi yoksa her sese fake değil mi , hangisini yapacağız ?

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Kesinlikle böyle düşünüyorum mesela biri Ascent, B garajdan T‘ye atmaya çalışır. Adamın biri görür peşinden koşar. Hop free kill. Ama dikkat dağıtmak için bile kullanılması iyi br skill.
onu karşı takım kırabiliyor görürse ve belli süresi var ışınlanmak için aynı lol de ki yore gibi düşün

Faik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Faik
ne diyorsunuz sizce güçlü olur mu ben hala reynanın daha op bir çar olduğunu düşünüyorum anca reynaya nerf gelmesi gerek
bence yoru çok güçlü olacak ayak sesi ve görünmez olması çok op bence

Aikmy^

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Akın Bağbaşı
Yoru arkalayıcı bir karakter şimdilik insanlar e+flash+tekrar e gibi kombolarını yer ama ileride karakteri herkes yavaş yavaş öğrenecek bu karakteri.
Yani bence zaman ilerledikçe yerini kaybeder.
Haklısın ve zaten attığı fake ayak sesinin ayırt edildiği söyleniyor.Başlarda herkes fake atabilecek gibi ama sonrasında yüksek elolarda bu numaranın tutmayacağını düşündüğüm için çok oynanacağını düşünmüyorum.Sonuna kadar jett <3

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
bence yoru çok güçlü olacak ışınlanması ve görünmez olması çok op bence
op fakat ses çıkartıyor dikkatli oynarsan counterlaya bilirsin yoruyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kırmazsın ki bir yere rushlamadığın sürece.
hayır mesela adamlar full b de karşıda da yoru var yoru a ya ışınlanma şeyini atmış ama yoru b de spıke da ondan onu kırman gerek ki yoru geri dönmesin değil mi?

Aikmy^

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Akın Bağbaşı
Ve ayrıca heronun ultisinde belli bi mesafede rakibe karşı avantajın gidiyor çünkü seni görebiliyorlar ve bu alan da gayet büyük bir alan.Benim çok içime sinmedi hero ve flashları da ayrıca zor.Herkes mainlemeye çalışıp patlayacak gibi geliyor :/

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Ve ayrıca heronun ultisinde belli bi mesafede rakibe karşı avantajın gidiyor çünkü seni görebiliyorlar ve bu alan da gayet büyük bir alan.Benim çok içime sinmedi hero ve flashları da ayrıca zor.Herkes mainlemeye çalışıp patlayacak gibi geliyor :/
aynen oyun biraz daha zorlaşıyor aslına bakarsan

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
op fakat ses çıkartıyor dikkatli oynarsan counterlaya bilirsin yoruyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır mesela adamlar full b de karşıda da yoru var yoru a ya ışınlanma şeyini atmış ama yoru b de spıke da ondan onu kırman gerek ki yoru geri dönmesin değil mi?
Saldırıdan bahsediyorum.

Top Bottom