Neler Yeni

Valorant - yeni ajan Yoru Reyna'dan güçlü olur mu?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Raze de iyi. Bombaları var kolay alışılır. Bir de Half Life füzesi var. Beğendim.
Kullanması zor oldukça, ama iyi kullanırsan (ki mainimdir kendisi) fark yaratacak bir karakter. Sage de öyle aslında ama millet sage alırmısın diyince burun kıvırıyor. Oyun bozuyor falan.

Rammstein

80+ Silver
Attığın linkte de gösterildiği gibi çantasını kendine yakın attığında seni zıplatıyor.Bunu combo şeklinde kullanıp uzak yerlere uçabilirsin mesela.Eksra ultisini kullandığında da seni birazcık zıplatabiliyor.Bunları combolayıp değişik haraketler yapabilirsin.
Tam halflife kafasıymış. Paket ile uçunca havada ulti atılıyor mu?

Rammstein

80+ Silver
Kullanması zor oldukça, ama iyi kullanırsan (ki mainimdir kendisi) fark yaratacak bir karakter. Sage de öyle aslında ama millet sage alırmısın diyince burun kıvırıyor. Oyun bozuyor falan.
Skill seti iyi gibi bence. Uzaktan nişancıyla kesen varsa önünü kapatabiliyor. Adamları yavaşlatabiliyor. Heal özelliği de var. Ben beğendim açıkçası statejik bir hero gibi.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Kardeşim oyuna 2 hafta önce başladım, CSGO'dan geldim, rankım bronz Sage ile bile 32 vuruyorum, düellocu almayıp napayım?
Her düellocu alana laf etmeyin be.
Kral sen niye üzerine alınıyosun ki?
Düşük ranklarda insanların neden bu kadar düelloculara düşkün olduğu belli bir şey
istisnasız her maçta karakter seçme aşamasında daha gözümü açmadan 3 düellocu seçilmiş oluyor ve bu insanlar hiç sormuyorlar "acaba seçsem mi?" diye.Hem Sage ile 32 vurmanın ne alakası var?

Keremdiyola

80+ Bronze
ne diyorsunuz sizce güçlü olur mu ben hala reynanın daha op bir çar olduğunu düşünüyorum anca reynaya nerf gelmesi gerek
Yoru taktik isteyen bir karakter reynayla çoğu roundda taşıyan ve 25 killi rahat geçen biri olarak deneyeceğim

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Ayrıca oyunda gelişmek istiyorsan:

Tabanca kullanmayı bilmeli, spray atabilmeli ve adamla karşılaşınca sakil kalabilmelisin. Oyun baya eğlenceli bir hale gelecektir senin için.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kral sen niye üzerine alınıyosun ki?
Düşük ranklarda insanların neden bu kadar düelloculara düşkün olduğu belli bir şey
istisnasız her maçta karakter seçme aşamasında daha gözümü açmadan 3 düellocu seçilmiş oluyor ve bu insanlar hiç sormuyorlar "acaba seçsem mi?" diye.Hem Sage ile 32 vurmanın ne alakası var?
Çok böyle geliyor, adam 13e 16 gidiyor Reyna alıyor tilt oluyorum.
Sage ile ondan çok vuruyorum adam sonra diyor ki ping düşük FPS bahane bitmiyor. Oyun başı kitlemesem daha botlar kitleyeceğinden kitliyorum ben. Çoğu kişide bu yüzden kitliyor sanırım.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri