Adam sage alıyor, ben jettim takım gayet güzel falan. Hatta biri sage göstermesine rağmen gidip sage pickliyor. Sebebi de şu an agresifmş falan filan, neyse okeyiz ilk el savunmada 3 kill alıyorum takım kimseyi düşüremiyor, ben yine bir şey demiyorum ki zaten bir şey demem bu el kaybettiysek diğer el alırız mantığıyla oynuyorum her zaman. Bu ***** 4. elde sanırım sur verelim dedi, bir de böyle atar gider yapıyor (maç sonunda 3-12-3 bitiren hıyardan bahsediyorum bu arada) neyse yok işte sur verelim bu takımdan olmaz falan. Dedim ulan oynamayacaksan neden ranked girdin yürü git derecesizde afk kal diye. Bi sesi falan çıkmadı, hala toxiclik yapıyor böyle zeka yoksunu ya beyin yok adamda. Mesela adamlar b’ye geliyor ben c link tarafına doğru b içindeyim adam c link’e duvar çekiyor kaçamamam için. Böyle bir beyins*z yani. Dedim beyler kendinizi kurtarın bir iki kill alın da diye. Bu (artık dayanamadığımdan) o* rank düşer siz kill alın da kurtulun falan dedim, tüm takım zaten adamın boşundan bıkmıştı. Bir de şey dedi ilk rank düşen, o* el sonu ekle dedi bana. Neyse maç boyu bu i*nenin zekasızlığı yüzünden adam akıllı oynayamadık zaten. Bir de el sonu ekledim rank düşmüştü, dedim o* evladı bir de rank düşmüşsün. Sonra da çıktım gruptan, yani diyecek bir sözüm yok böylelerine, çok garip varlıklar.