Neler Yeni

Valorant - yeni ajan Yoru Reyna'dan güçlü olur mu?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Oyun başı kitlemesem daha botlar kitleyeceğinden kitliyorum ben. Çoğu kişide bu yüzden kitliyor sanırım.
O adamların kilitleme sebebi sırf kill almak işte.
Hadi o gün oynamadın diyelim,en azından maç başında sorsa "ben Raze kitleyeyim mi?" falan diye,onu çok takmıcam ama adam daha karakter seçme menüsünde ben gözümü açmadan düelloculardan herhangi birini kilitliyor,özellikle Reyna,Raze ve Jett.Bu olay kötü işte,adam sonra o düellocularla oynayamayınca düellocu olduğu için direkt olarak takım etkileniyor.
Her zaman aynı karakter ile oynamak da yanlış bir şey.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,528
İsim
Dontaçhi kâfi.
Yoru güzel karakter olsa da yüksek elolarda sınıfta kalacaktır.
Yüksek eloda Yoru'da Skye gibi çok tercih edilmez diye düşünüyorum fakat düşük eloda ilk picklerden biri olabilir.
Fakat ben gene de hemen açıp denemek istiyorum karakteri (elmas elo)
@zbabomen sen ne düşünüyorsun kanka yazdıysan da göz ucuyla nicklere baktım da göremedim mesajı :D

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,528
İsim
Dontaçhi kâfi.
Sayılmaz ya, yüksek elo’da 4 düellocu kazanabilir. Düellocusuz da kazanabilir takım. Karakterler kazandırmaz yani.
Bruh Moment öyle bir andır ki 4 Düellocu kitlersin ama oyun seni savunma başlatır.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ne diyorsunuz sizce güçlü olur mu ben hala reynanın daha op bir çar olduğunu düşünüyorum anca reynaya nerf gelmesi gerek
nerf e gerek yok
yoru ile reyna karşılaştıramazsın
yetenekleri benzer değil
birisi saldırı odaklı biri arkacılık odaklı

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Bruh Moment öyle bir andır ki 4 Düellocu kitlersin ama oyun seni savunma başlatır.
Bence takımın neye eğilimliyse tersinde başlatması iyi bir şey. Çünkü eğer gerçekten kaşı tarafta iyi oynayacağına inanan bir takım varsa, burada aldığı eller artı hanesine yazılır, karşıya geçince de tüm potansiyelleri ortaya çıkar. Yani karşıya geçince oyun daha yeni başlamış sayılır,

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,528
İsim
Dontaçhi kâfi.
Bence takımın neye eğilimliyse tersinde başlatması iyi bir şey. Çünkü eğer gerçekten kaşı tarafta iyi oynayacağına inanan bir takım varsa, burada aldığı eller artı hanesine yazılır, karşıya geçince de tüm potansiyelleri ortaya çıkar. Yani karşıya geçince oyun daha yeni başlamış sayılır,
TR Serveri öyle bir şey ki ilk iki eli veriyoruz sonra ilk buy roundu da verince adam gg yazıp satmaya oynuyor.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Iıı rankın iyiyse boostlar mısın :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün kaçta gelicek güncelleme
boost anlaşılırsa donanım banı yer
Mesaj otomatik birleştirildi: