Neler Yeni

Valorant - yeni ajan Yoru Reyna'dan güçlü olur mu?

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Reyna gibi, eğer tamamen görünmez olursa bile o çıkardığı ses anlaşılır, stereo kulaklığı olup ses kasmayı bilen herkes reynanın görünmez ultisinin yerini anlayabilir mesela.
evet reyna görünmezlikten çıktıktan sonra gülüyor ve bunu anlayabiliyorsun ne kadar reynaya op desekde onunda yakalanabilir yanları var ve yoruda böyle olucak zaten

Rammstein

80+ Silver

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
evet reyna görünmezlikten çıktıktan sonra gülüyor ve bunu anlayabiliyorsun ne kadar reynaya op desekde onunda yakalanabilir yanları var ve yoruda böyle olucak zaten
Reyna görünmezken de ses çıkarıyor, böyle havaya sürtünme sesi gibi bir şey. Ya da yok, şu can çekme sesi gibi de olabilir.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

Aikmy^

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Akın Bağbaşı
Brimstone ve Sage güzelmiş.
İkisi de takımı destekleyici karakterler biri smokeları ve molotofuyla diğeri ise attığı yavaşlatıcı küre ve duvarıyla ekstra takımından bir oyuncuyu canlandırarak ve can vererek sağlıyor.Oyundaki herolar bence çok mantıklı.Şu vanguarda bir update gelirse oyun daha keyifli bir hal alacak.

Engorgio

80+
Haklısın ve zaten attığı fake ayak sesinin ayırt edildiği söyleniyor.Başlarda herkes fake atabilecek gibi ama sonrasında yüksek elolarda bu numaranın tutmayacağını düşündüğüm için çok oynanacağını düşünmüyorum.Sonuna kadar jett <3
Çatışma sırasında bu sesi ayırt edemezsin ama.

Aikmy^

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Akın Bağbaşı
Raze de iyi. Bombaları var kolay alışılır. Bir de Half Life füzesi var. Beğendim.
Raze biraz daha el alışkanlığı isteyen bir karakter.Attığı çantasıyla birlikte aşırı farklı şeyler yapabiliyorsun.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Aynen öyle.
Sırf düellocu oynayıp kill almak için deli gibi bunları kitleyen insanlar Valorant Demir ve Bronz rankının bitki örtüsü zaten.
Kardeşim oyuna 2 hafta önce başladım, CSGO'dan geldim, rankım bronz Sage ile bile 32 vuruyorum, düellocu almayıp napayım?
Her düellocu alana laf etmeyin be.

Engorgio

80+
Yeni başlayan birisi varsa ve duelist oynayacaksa ilk başta Reyna oynaması mantıklı olur.Çünkü basit karakter yani

Aikmy^

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Akın Bağbaşı
Attığın linkte de gösterildiği gibi çantasını kendine yakın attığında seni zıplatıyor.Bunu combo şeklinde kullanıp uzak yerlere uçabilirsin mesela.Eksra ultisini kullandığında da seni birazcık zıplatabiliyor.Bunları combolayıp değişik haraketler yapabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni başlayan birisi varsa ve duelist oynayacaksa ilk başta Reyna oynaması mantıklı olur.Çünkü basit karakter yani
Reyna karakteriyle vuramıyorasanız bir şey yapamazsınız.Bütün yetenekleri adam öldürdükten sonra çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,395
Üyeler
163,656
Son üye
tax haven turkey
Top Bottom