Valorant - yeni ajan Yoru Reyna'dan güçlü olur mu?

Reyna gibi, eğer tamamen görünmez olursa bile o çıkardığı ses anlaşılır, stereo kulaklığı olup ses kasmayı bilen herkes reynanın görünmez ultisinin yerini anlayabilir mesela.
evet reyna görünmezlikten çıktıktan sonra gülüyor ve bunu anlayabiliyorsun ne kadar reynaya op desekde onunda yakalanabilir yanları var ve yoruda böyle olucak zaten

evet reyna görünmezlikten çıktıktan sonra gülüyor ve bunu anlayabiliyorsun ne kadar reynaya op desekde onunda yakalanabilir yanları var ve yoruda böyle olucak zaten
Reyna görünmezken de ses çıkarıyor, böyle havaya sürtünme sesi gibi bir şey. Ya da yok, şu can çekme sesi gibi de olabilir.

Brimstone ve Sage güzelmiş.
İkisi de takımı destekleyici karakterler biri smokeları ve molotofuyla diğeri ise attığı yavaşlatıcı küre ve duvarıyla ekstra takımından bir oyuncuyu canlandırarak ve can vererek sağlıyor.Oyundaki herolar bence çok mantıklı.Şu vanguarda bir update gelirse oyun daha keyifli bir hal alacak.

Haklısın ve zaten attığı fake ayak sesinin ayırt edildiği söyleniyor.Başlarda herkes fake atabilecek gibi ama sonrasında yüksek elolarda bu numaranın tutmayacağını düşündüğüm için çok oynanacağını düşünmüyorum.Sonuna kadar jett <3
Çatışma sırasında bu sesi ayırt edemezsin ama.

Aynen öyle.
Sırf düellocu oynayıp kill almak için deli gibi bunları kitleyen insanlar Valorant Demir ve Bronz rankının bitki örtüsü zaten.
Kardeşim oyuna 2 hafta önce başladım, CSGO'dan geldim, rankım bronz Sage ile bile 32 vuruyorum, düellocu almayıp napayım?
Her düellocu alana laf etmeyin be.

Yeni başlayan birisi varsa ve duelist oynayacaksa ilk başta Reyna oynaması mantıklı olur.Çünkü basit karakter yani

Attığın linkte de gösterildiği gibi çantasını kendine yakın attığında seni zıplatıyor.Bunu combo şeklinde kullanıp uzak yerlere uçabilirsin mesela.Eksra ultisini kullandığında da seni birazcık zıplatabiliyor.Bunları combolayıp değişik haraketler yapabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni başlayan birisi varsa ve duelist oynayacaksa ilk başta Reyna oynaması mantıklı olur.Çünkü basit karakter yani
Reyna karakteriyle vuramıyorasanız bir şey yapamazsınız.Bütün yetenekleri adam öldürdükten sonra çalışıyor.

Geri