VALORANT 2.0 Yama Notları!

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Bir kısmını önceden bilseniz de işin aslı yazının devamında.

2. Bölüm'le birlikte ajan kadrosuna Yoru'yu eklemenin yanı sıra Brimstone ve Omen olmak üzere iki Kontrol Uzmanı'nda önemli düzenlemeler yaptık (Viper düzenlemesi de yolda).

Rekabet modunu iyileştirmek için burada özetlediğimiz önemli güncellemeleri yaparak yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyoruz; bu güncellemelerin detayları başka bir yazımızda. Yenilikler arasında bölgesel liderlik tabloları, kademe ilerlemesine yönelik daha ayrıntılı bilgiler sağlama, dereceli ödülleri ve daha birçok şey var.

Konuyla ilgili detaylar için okumaya devam edin.

AJAN GÜNCELLEMELERİ​

Yoru

Kontrol Uzmanları

• Bu yamada Kontrol Uzmanlarının güçlü yanlarını netleştirecek ve birbirinden ayırt edilebilir hale getirecek küçük bir düzenleme yaptık. Omen ve Brimstone kapalı betadan beri rekabet içinde ve genellikle biri diğerine üstün görülüyordu. İkisinin de güçlü olduğu yönleri netleştirerek farklı durumlar için güçlü olmalarını sağlamayı umuyoruz. Viper da radarımızda. Performansı beklentimizin altında ve onu da ileride desteklemenin yollarını arıyoruz.

Mevcut Ajanlar ile ilgili güncellemeler de var. Ancak sayfayı doldurmak istemediğim için eklemedim.​

GİDERİLEN HATALAR
  • Omen'ın bazen satın alma evresi duvarının ötesine ışınlanabildiği hata giderildi.
  • Omen'ın Sage'in duvarının üzerindeyken Spike'ı kurabilmesine olanak tanıyan hata giderildi.
  • Karşı takımın oyuncularının, görüş menzilinden uzun süre önce çıktığı halde mini haritada görünür kalmasına sebep olan hata giderildi.
  • Tam ekran modunda sistem özelliklerinden daha düşük çözünürlükte oynanırken alt+tab yapılınca ekran çözünürlüğünün korunmasını engelleyen sorun çözüldü. Bize bu sorunu haber verdiği için fl0m isimli oyuncuya teşekkür ederiz!
  • 1.14 Yaması'yla birlikte istemci ping değerinin yanlış görünmesine sebep olan hata, istemci kare hızı da hesaplamaya dahil edilerek düzeltildi.

BİLİNEN SORUNLAR

• Silahların önizleme videolarında an itibarıyla ses yok.
    • Kaplamaların sesleri oyunda duyuluyor, içiniz rahat olsun. Bu sorunu sadece Mağaza ve Koleksiyon'daki önizleme videolarında yaşıyoruz.

Jeff Landa​

Yardımcı İletişim Uzmanı​

Durum bu şekilde. Henüz Vanguard hakkında bir açıklama yok.
Umarım bu gece gelecek güncelleme ile bu hile durumları giderilir de daha iyi bir oyun deneyimi yaşarız.

Kaynak: VALORANT

URL: https://playvalorant.com/tr-tr/news/game-updates/valorant-2-0-yama-notlari/

12.01.2021 17.14

Yoru çok haWli. Ha bu arada Vanguard ile ilgili bir haber var mı?

Anladım teşekkür ederim. Genel olarak ajan ile ilgili bilgilere baktım.

Oyunu dün bıraktım 32 kill alıp rank düştüm riot games'in dengeli takımlar yapması lazım artık.

Alakasız bir şey sorucam yeni sezon geldimi battle pass?

Benim takıma geliyorlar bazen seslide söylüyor adam beyler sakin hile var diye.
Hem hileler hem yüzsüzler ben böyle bir şey görmedim.
Geçende hile denk geldi. Karşı takım karakter yetenekleriyle biz de silahlarla vb. ortaklaşa hileyi öldürdük sırayla birbirimizi öldürdük rank düşmemek için...

Vanguard gene afk anca koleksiyon, karakter, map getirsinler

Geri