15.500 - 20.000 TL Laptop

knk HDD slotu vardır içinde boş alıp takabilirsin bu parada asus rog dan başka alma derim msi veya asus rog al para az değil almışken herşeyi kaliteli olmuş olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

asla alınmaz knk ikinci el ve o fiyat ?
pardon işlemciye ve sıfır mı diye bakmadım

takabilirsin knk bence benim attığımı al asus zaten kalite olarak kendini kanıtlamış bir marka içindeki parçalarda iyi HDD de taktın mı mis

30k bu knk ayrıca 2.el atma artık
Eyvallah eline sağlık.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...x2070-8g-fhd-win-10-laptop-siyah-1212410.html
bak bu ciddden baya iyi
hem i7 10875 var (10750 değil dikkat et bu işlemci çok daha iyi)
rtx 2070 var

tam olarak istediğiniz özellikler bu cihazda ve bence fiyatı da bu laptop piyasasında idare eder

144 hz ekran 17.3 inç
8 çekirdek 16 izlek boost ile 5.1 ghz e çıkabilen cidden canavar bi işlemci
sıvı metal soğutması var asus bu üzmez seni bence
gpu zaten ortada.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_rog-strix-g712-17-3-i7-10875h-16gb-512g-pcıe-ssd-rtx2070-8g-fhd-win-10-laptop-siyah-1212410.html
bak bu ciddden baya iyi
hem i7 10875 var (10750 değil dikkat et bu işlemci çok daha iyi)
rtx 2070 var

tam olarak istediğiniz özellikler bu cihazda ve bence fiyatı da bu laptop piyasasında idare eder

144 hz ekran 17.3 inç
8 çekirdek 16 izlek boost ile 5.1 ghz e çıkabilen cidden canavar bi işlemci
sıvı metal soğutması var asus bu üzmez seni bence
gpu zaten ortada.
Soğutması nasıl hocam ?

Hocam 0 bakıyorum.

Merhabalar, kendime 15.000 - 20.000 TL arası laptop arıyorum sizlere de danışmak istedim. Mağlum çok marka var.

Laptop da aradığım özellikler ; Ergonomik tasarım , ağır oyunları yayın yaparken kaldırabilecek (Yüksek FPS), en az 144 Hz yenileme hızı olan bir montiör, RTX teknolojisine sahip bir ekran kartı, Uzun ömürlü batarya, Render ve montajların altından kalkabilecek SSD ve işlemci.

Soğutması nasıl hocam ?

Hocam 0 bakıyorum.
hocam valla bildiğim kadarıyla en iyi soğutmaya sahip cihazlardan biri.
11 yıl asus laptop kullanmış biri olarak söylüyorum bunu ama araştırmam gerek testlere bakmam lazım youtubeden

hocam valla bildiğim kadarıyla en iyi soğutmaya sahip cihazlardan biri.
11 yıl asus laptop kullanmış biri olarak söylüyorum bunu ama araştırmam gerek testlere bakmam lazım youtubeden
Eyvallah hocam teşekkür ederim. Kusura bakmazsan son bir sorum olucak Monster laptop hakkında ne düşünüyorsun ?

Eyvallah hocam teşekkür ederim. Kusura bakmazsan son bir sorum olucak Monster laptop hakkında ne düşünüyorsun ?
Ne kusuru estağfurullah
Açıkçası ben kendime de abime de monster tercih ettim. Fiyat / performans olarak en iyisiydi. Benim kendi açımdan seçme nedenim tamamen fiyat performanstı . 8800 e aldım bu cihazı ve performansından gayet memnunum. Işık sızması çok can sıkıcı bir problem ama o ips panele sahip asuslarda da mevcut
Abime ise daha pahalı bir cihaz aldık (yaklaşık 12bintl ) monster tulpar t7 20.2 ydi galiba model. O oyun oynayan biri değil ama mühendis olduğundan cihazın işlemcisi de ekran kartı da iyi olmalıydı. Yine fiyat performans odaklı bakıp da satın aldık.
(Ayrıntılı soğutma performansıyla ilgili bir rehber yapıcam 10 15 Güne vizelerim bittiği gibi . Orda ayrıntısını görürsün)
Artıları
Performans beni çok memnun etti . Kullandıkları ssd ve ram kaliteli. Zaten işlemci ve ekran kartı bilindik şeyler olduğundan konuşmuyorum.
6 ayda bir ücretsiz termal macun yenileme ve temizlik hizmeti (ömür boyu)
Arar aramaz ulaşabildiğiniz , ilgili bir yetkili servis.
Tasarım (en azından çok kötü değil. Bir kütüphane vs girdiğinizde ben oyun bilgisayarıyım demiyor . Işık falan kapayınca gayet klas duruyor)
Soğutma performansı da gayet başarılı. Testleri 10 güne kadar burdan bulabilirsiniz ismimi aratarak(inceleme olarak paylaşıcam)
Eksileri
Çok kötü bir ışık sızması var geceleri full parlaklıkta film izlerken aşırı rahatsız ediyordu ama cidden alıştım artık fark edemiyorum bile

Yaklaşık 2 hafta yazılımsal bir sorundan dolayı hoparlör kısık seste çalıştı. Desteğe yazdım yazılımı güncelleyip attılar . Şu an gayet memnunum

Malzeme kalitesi (dış tasarımdaki malzeme)
Cidden bu plastik hissi var yani metal değil . (15bin tl üstü cihazları full metal ama benimki plastik kasa)

Abime asus alacaktım ama 8 gb ram +1660ti 15bindi onun yerine rtx 2060+ 16 gb ram monster aldık

Eğer bütçem 20bin civarı olsa yine monster tercih eder miydim bilmiyorum . Galiba tercihim asus tarafında olurdu

Ne kusuru estağfurullah
Açıkçası ben kendime de abime de monster tercih ettim. Fiyat / performans olarak en iyisiydi. Benim kendi açımdan seçme nedenim tamamen fiyat performanstı . 8800 e aldım bu cihazı ve performansından gayet memnunum. Işık sızması çok can sıkıcı bir problem ama o ips panele sahip asuslarda da mevcut
Abime ise daha pahalı bir cihaz aldık (yaklaşık 12bintl ) monster tulpar t7 20.2 ydi galiba model. O oyun oynayan biri değil ama mühendis olduğundan cihazın işlemcisi de ekran kartı da iyi olmalıydı. Yine fiyat performans odaklı bakıp da satın aldık.
(Ayrıntılı soğutma performansıyla ilgili bir rehber yapıcam 10 15 Güne vizelerim bittiği gibi . Orda ayrıntısını görürsün)
Artıları
Performans beni çok memnun etti . Kullandıkları ssd ve ram kaliteli. Zaten işlemci ve ekran kartı bilindik şeyler olduğundan konuşmuyorum.
6 ayda bir ücretsiz termal macun yenileme ve temizlik hizmeti (ömür boyu)
Arar aramaz ulaşabildiğiniz , ilgili bir yetkili servis.
Tasarım (en azından çok kötü değil. Bir kütüphane vs girdiğinizde ben oyun bilgisayarıyım demiyor . Işık falan kapayınca gayet klas duruyor)
Soğutma performansı da gayet başarılı. Testleri 10 güne kadar burdan bulabilirsiniz ismimi aratarak(inceleme olarak paylaşıcam)
Eksileri
Çok kötü bir ışık sızması var geceleri full parlaklıkta film izlerken aşırı rahatsız ediyordu ama cidden alıştım artık fark edemiyorum bile

Yaklaşık 2 hafta yazılımsal bir sorundan dolayı hoparlör kısık seste çalıştı. Desteğe yazdım yazılımı güncelleyip attılar . Şu an gayet memnunum

Malzeme kalitesi (dış tasarımdaki malzeme)
Cidden bu plastik hissi var yani metal değil . (15bin TL üstü cihazları full metal ama benimki plastik kasa)

Abime asus alacaktım ama 8 gb ram +1660ti 15bindi onun yerine rtx 2060+ 16 gb ram monster aldık

Eğer bütçem 20bin civarı olsa yine monster tercih eder miydim bilmiyorum . Galiba tercihim asus tarafında olurdu
Hocam gerçekten çok teşekkür ederim emeğinize sağlık takipteyim.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,063
Üyeler
193,236
Son üye
selim baysal
Geri