15.500 - 20.000 TL Laptop

Theta

80+
Reaksiyon skoru
101
Merhabalar, kendime 15.000 - 20.000 TL arası laptop arıyorum sizlere de danışmak istedim. Mağlum çok marka var.

Laptop da aradığım özellikler ; Ergonomik tasarım , ağır oyunları yayın yaparken kaldırabilecek (Yüksek FPS), en az 144 Hz yenileme hızı olan bir montiör, RTX teknolojisine sahip bir ekran kartı, Uzun ömürlü batarya, Render ve montajların altından kalkabilecek SSD ve işlemci.

Merhabalar, kendime 15.000 - 20.000 TL arası laptop arıyorum sizlere de danışmak istedim. Mağlum çok marka var.

Laptop da aradığım özellikler ; Ergonomik tasarım , ağır oyunları yayın yaparken kaldırabilecek (Yüksek FPS), en az 144 Hz yenileme hızı olan bir montiör, RTX teknolojisine sahip bir ekran kartı, Uzun ömürlü batarya, Render ve montajların altından kalkabilecek SSD ve işlemci.

çok dolaşan biri değilseniz pc toplamak daha mantıklı olucaktır

Dostum bilgisayarda HDD yok başka alternatif varsa atabilir misin ?
knk hdd slotu vardır içinde boş alıp takabilirsin bu parada asus rog dan başka alma derim msi veya asus rog al para az değil almışken herşeyi kaliteli olmuş olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

asla alınmaz knk ikinci el ve o fiyat ?

Dostum bilgisayarda HDD yok başka alternatif varsa atabilir misin ?

Üniveriste öğrencisiyim.
hdd sonradan da ekleyebilirsin
ama uzun batarya ömrü ve diğer özelliklerin bir arada bulunduğu bir cihaz şu an piyasada yok
en iyi batarya süresine sahip (sizin istediğiniz özelliklere sahip) cihaz 6 saat dayanıyor

11. nesil laptoplara gelicek diyorlar zamanın varsa bekleyebilirsin

knk HDD slotu vardır içinde boş alıp takabilirsin bu parada asus rog dan başka alma derim msi veya asus rog al para az değil almışken herşeyi kaliteli olmuş olsun

asla alınmaz knk ikinci el ve o fiyat ?
HDD olarak Seagate takabilirsem güzel olur.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,161
Üyeler
193,280
Son üye
sebastian06
Geri