Papara Kartım 2 Aydır gelmiyor (MUTLU SON)

EgoistmanTR01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,735
Agt kurye midir nedir hayatımda gördüğüm en kötü kurye anlarım şuanda pandemi var geç getirebilirsin ama 2 ayda getirmemezlik yapmazsın 3 kere aradık agt kuryeyi aynı cevabı aldık 2 gün içinde gelicek diye.
Şimdi üstad @tavukdönerayran ' ın kartı getirmişler ŞikayetVara yazmış bende yazıcam gelişmeleri size aktaracağım.
12.01.2021

Papara - Fetö arasında bazı şeyler dönüyormuş galiba önceden şöyle bir haber buldum. Oku istersen.

Haberi yayınlayan kuruluşa dikkatlice bakınız. :D
1610464456169.png

İzmir/Menemen merkezli haber kaynağı. :D?

İstanbul Kartal da akşam sipariş etmiştim sabah getirmişlerdi.

Agt kurye midir nedir hayatımda gördüğüm en kötü kurye anlarım şuanda pandemi var geç getirebilirsin ama 2 ayda getirmemezlik yapmazsın 3 kere aradık agt kuryeyi aynı cevabı aldık 2 gün içinde gelicek diye.
Şimdi üstad @tavukdönerayran ' ın kartı getirmişler ŞikayetVara yazmış bende yazıcam gelişmeleri size aktaracağım.
12.01.2021
Hocam Osmanlının Viyana Kapılarını zorladığı Gibi Zorlayın. Paparayı Arayın (10dk Sürüyor En az ) Agt Arayın Kuryenin Kendisini arayın Şikayet Vara Yazın Ve hep işinizin acil olduğunu kesinlikle gerekli olduğunu söyleyin. Sanal kart limitinin yetersiz olduğunu belirtin. Şikayet varda baya bir giydirin (Örn:https://www.sikayetvar.com/agt-kury...ye-aynigunteslimcom-kart-nasil-kaybedilebilir) Gerekirse mahkemeye vereceğinizi söyleyin. Biraz sıkıştırın getirirler

Benimkini tam 1 haftada getirdiler.

Menemen Haber ben hala bi şey anlamadım. Ordaki menemen yemek olan değil ki ilçe olan.
Allah Allah kanka ciddi misin ? Arkadaş Tam olarak doğru haber kaynağı olmamasından bahsetmiş yalnız

Geri