Yardım 5700xt + RTX 2070 Super 600W PSU yeter mi?

TheFaLcoN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
729
Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim bende High Power 600W +80 Bronze Eco Psu var. Sistemim imzam da var. Ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum. RTX 2070 Super veya 5700xt 8 gb düşünüyorum.
Psu m yeterli midir ? Birde işlemci yeterlimidir ?

Yeter ve işlemciniz ne?

Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim bende High Power 600W +80 Bronze Eco PSU var. Sistemim imzam da var. Ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum. RTX 2070 Super veya 5700xt 8 gb düşünüyorum.
PSU m yeterli midir ? Birde işlemci yeterlimidir ?
PSU yeterlidir. İşlemci ufak darboğazlar yaşayacaktır. 2070 Super ve RX 5700XT için R5 3600 öneriyoruz.

PSU yeter fakat darboğaz olur.

2K da darboğaz yapar mı ? Şu an işlemciyi yükseltmem de ?
Yapar dostum. Bence bırak ekran kartın kalsın. Gayet yeterli bir kart zaten. İleride işlemci ve ekran kartını birlikte değiştirirsin. Çünkü şuan değiştirirsen sıcaklık sorunu da yaşayabilirsin.

google ya PSU CALCULATOR yazıp çıkan sonuçlardan birine girip yaklaşık değerlerinizi görebilirsiniz

Yapar dostum. Bence bırak ekran kartın kalsın. Gayet yeterli bir kart zaten. İleride işlemci ve ekran kartını birlikte değiştirirsin. Çünkü şuan değiştirirsen sıcaklık sorunu da yaşayabilirsin.
Şu anlık düşünmüyorum biraz araştırma yapmak istedim de Psu önerilenlerde 650 700 w filan yazıyor o yüzden sorayım dedim foruma. 2021 de düşünüyorum inşallah. Sizce objektik olarak düşünseniz hangi kartı seçersiniz ?

Geri