internet değişme mümkünmü

ElyyaK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
372
ben internet degısmek ıstıyıroum paket bıtmesıne 1 ay kalmış suan bu fırmayı ıptal ettırebılırmıyım baska fırmaya gecmek ıstıyorum

Taahhüt yoksa değişirsin.
Veya taahhüt varsa cezasını ödeyip yapabilirsin.

Yani şöyle anlatabilirim sen firmaya senden 1 sene veya 2 sene bu şirketi kullanacağım diye garanti veriyorsun. Ama caymak istersen adamlara verdiğin sözü tutmadığın için cayma cezası ödüyorsun.

Yani şöyle anlatabilirim sen firmaya senden 1 sene veya 2 sene bu şirketi kullanacağım diye garanti veriyorsun. Ama caymak istersen adamlara verdiğin sözü tutmadığın için cayma cezası ödüyorsun.
ben 3.5 4 yıldır kullanıyorum sorun olurmu

ben 3.5 4 yıldır kullanıyorum sorun olurmu
Taahhüt olup olmadığını bilmiyor musun?
Hem bu yenileniyor istersen, büyük ihtimalle hala devam ediyordur onu müşteri hizmetlerine sorun.

Hem bu yenileniyor istersen, büyük ihtimalle hala devam ediyordur onu müşteri hizmetlerine sorun.
bende mobıl ugulaması var şubatta abonelik bitiyor olarak gozukuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi bidaki ay bıten aboneliği şimdi bitirsen bi para fln verircemmi yoksa direk bitirebiliyormuyum

bende mobıl ugulaması var şubatta abonelik bitiyor olarak gozukuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi bidaki ay bıten aboneliği şimdi bitirsen bi para fln verircemmi yoksa direk bitirebiliyormuyum
Ödersin büyük ihtimalle onu müşteri hizmetlerine sorun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,270
Üyeler
190,718
Son üye
K3nnoks
Geri