Yani şöyle anlatabilirim sen firmaya senden 1 sene veya 2 sene bu şirketi kullanacağım diye garanti veriyorsun. Ama caymak istersen adamlara verdiğin sözü tutmadığın için cayma cezası ödüyorsun.taahhüt nedir
ben 3.5 4 yıldır kullanıyorum sorun olurmuYani şöyle anlatabilirim sen firmaya senden 1 sene veya 2 sene bu şirketi kullanacağım diye garanti veriyorsun. Ama caymak istersen adamlara verdiğin sözü tutmadığın için cayma cezası ödüyorsun.
Taahhüt olup olmadığını bilmiyor musun?ben 3.5 4 yıldır kullanıyorum sorun olurmu
bende mobıl ugulaması var şubatta abonelik bitiyor olarak gozukuyorTaahhüt olup olmadığını bilmiyor musun?
Hem bu yenileniyor istersen, büyük ihtimalle hala devam ediyordur onu müşteri hizmetlerine sorun.
şimdi bidaki ay bıten aboneliği şimdi bitirsen bi para fln verircemmi yoksa direk bitirebiliyormuyumTaahhüt olup olmadığını bilmiyor musun?
Hem bu yenileniyor istersen, büyük ihtimalle hala devam ediyordur onu müşteri hizmetlerine sorun.
Ödersin büyük ihtimalle onu müşteri hizmetlerine sorun.bende mobıl ugulaması var şubatta abonelik bitiyor olarak gozukuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi bidaki ay bıten aboneliği şimdi bitirsen bi para fln verircemmi yoksa direk bitirebiliyormuyum