Yardım Oyun için mekanik klavye şartmı

40 liralık poligon klavye neyine yetmiyor bu nesil çok bozuk yaw ikiside tıklıyor yazı yazıyor ne gerek var bi klavyeye 400 TL vermek (!)
Sonda ki ünlemi görmesem ciddi alıcaktım yorumunu :)

reis ben zaten blue
Bende Klavye Alcam İnanki ÇOOOK uzun zamandır Bende Arayıştayım Ve En son monster pusat k3 pro almaya karar verdim 18 Ocakta Stokta:)
Bir Çok Klavyeyle Oyun Oynadım İnanki Hiç Bir Farkı Yok Klavye Çok Şart Değil Yani
Ayrıca Klavyenin Sessiz Olmasını İstiyorsan Blue Switch İstemen Garip Geldi Bana
Çünkü Blue Switch Acayip Bir Ses Çıkarıyor Hem Fazla Hemde Bir Süre Sonra Sana Çok Gıcık Bir Ses Gibi Gelebilir
Mebran Klavyelerde O Kadar bi gecikme yok farketmezsin bile diyebilirim
Eğerki mebran alcaksan benim önerim Logitech g213 Olabilir
Eğer Red Switch İstersen Rampage Hydra r6 RGB Olabilir
Yinede Blue İstiyorum Dersen Monster Pusat k3 Pro deri
reis ben zaten blue switch istiyordum fakat çok sesli geldi o yüzden vazgeçtim :D yoksa alıcaktım monster pusat K3 pro ( bu arada stokları geldi haberin olsun) ama işte ses olayı yüzünden vazgeçtim önerebileceğiniz membran varmı rgb önemli benim için fakat mesela şey olurmu wya basarken atıyorum 10 saniye sonra basılı tutmaya devam edersem birdaha basmam gerekirmi bağlantı sorunu oluyor sanırsam tam emin değilim ama işte hyperx elite core nasıldır daha iyisi varmı logi g203 mü ne vardı sanırsam ama çok sade geldi biraz rgb istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

400 TL verip de normal alma bence en azından red switch sesiz bişey bulmaya çalış
kanki yokki işte valla bu fiyatta Red switch olup adam gibi kronik sorunu olmayan bulamadım Gamepower almam zaten philphs desen kaliteli gelmedi birde marka basma olayı fln var yok yani blue switch de sesi çok fazla bizim ev için uygun değil membran almamın sebebi bütçe değil tab2 bütçede :d bütçem max 400 kaliteli bir membran alsam dandik bir mekanik ten daha iyi olue diye düşündüm mesela hyperx alloy core rgbsi Steel series Klavyelerde ki rgbye benziyor ve tuşların etrafı rgb olması çok hoşuma gidiyor

7-8 senedir Logitech K120 kullanıyorum. Ve çok oyun oynayan biriyim hiçbir oyunda sorun yaşamadım. Klavyenin kendisinde hiç bir sorun olmadı,
fazla özen göstermediğim halde neredeyse çizik yok. Herkese tavsiye ederim.

ben şahsi fikrimi söyleyeyim. Ben daha önce hiç mekanik klavyeye sahip olmadığım için, bu fiyatlarda kendime red switch bir klavye almak istiyorum. Eğer gidip membran alırsam inanılmaz içime oturucak çünkü biliyorum. Ama bu arzumun dışında ben oyunlar için mekanik alınması, ofis ve genel kullanım için membran alınması tarafındayım. Neden oyunlar için mekanik? Bir kere klavyede harbiden tepkiyi hissediyorsunuz. Membranda yapamadığınız o spamı mekanikte cidden yapabiliyorsunuz. Ayrıca kağıt üzerinde tepkime süreleri farkı var. Sen mesela LoL oynarken o son Q yu adama atsan ölmücen ama geç attığın için ölüyorsun. Bu ihtimal binde bir veya on binde bir olsa bile böyle bir yanı olduğu da gerçek. Ha ne kadar önemli? Bence çok ta fifi. Sırf bunun için gidip mekanik alınmaz yani. Membran almak isterseniz G213 öneririm herkes gibi. 300-450 civarında red switch bir klavye alacaksanız önermem. Bu fiyatta klavyelerde yay sesi bulunuyor. (Bazen kronik problemler de bulunabiliyor. Bazı marka/modellerde. Onun araştırmasını derinlemesine yaparsınız.) Bu da sizi rahatsız eder. Ses istemiyorsunuz. Bu yazdıklarım tabii ki benim bakış açım. Benim için bana göre böyleler. Herkese göre değişiklik gösterebilir.

ben şahsi fikrimi söyleyeyim. Ben daha önce hiç mekanik klavyeye sahip olmadığım için, bu fiyatlarda kendime red switch bir klavye almak istiyorum. Eğer gidip membran alırsam inanılmaz içime oturucak çünkü biliyorum. Ama bu arzumun dışında ben oyunlar için mekanik alınması, ofis ve genel kullanım için membran alınması tarafındayım. Neden oyunlar için mekanik? Bir kere klavyede harbiden tepkiyi hissediyorsunuz. Membranda yapamadığınız o spamı mekanikte cidden yapabiliyorsunuz. Ayrıca kağıt üzerinde tepkime süreleri farkı var. Sen mesela LoL oynarken o son Q yu adama atsan ölmücen ama geç attığın için ölüyorsun. Bu ihtimal binde bir veya on binde bir olsa bile böyle bir yanı olduğu da gerçek. Ha ne kadar önemli? Bence çok ta fifi. Sırf bunun için gidip mekanik alınmaz yani. Membran almak isterseniz G213 öneririm herkes gibi. 300-450 civarında red switch bir klavye alacaksanız önermem. Bu fiyatta klavyelerde yay sesi bulunuyor. (Bazen kronik problemler de bulunabiliyor. Bazı marka/modellerde. Onun araştırmasını derinlemesine yaparsınız.) Bu da sizi rahatsız eder. Ses istemiyorsunuz. Bu yazdıklarım tabii ki benim bakış açım. Benim için bana göre böyleler. Herkese göre değişiklik gösterebilir.
bu konuda haklısın şuan gidip bi klavye alacak olsam membran almam eğer alırsamda mekanik hep aklımda kalır. Aynı şey şuan pclerdede var yeni pc için arada bir piyasaya bakıyorum fazla uçuk olmayacak bütçeme yakın pclerde rtx yok,biliyorum gtx alırsam keşke rtx alsaydım az daha biriktirip alsaydım düşüncesi hep içimde olucak. Konu sahibine söyleyeyim eğer alacaksan en önemlisi içine sinmesi keşke mekanik alsaydım diye düşünme bikaç ay sonra..

g213 çok öneriliyor fakat sade tasarım pek benlik değil ışıklı mışıklı olsun ya :d neyse abi şuan ya corsair k55 ya da hyperx alloy core düşünüyorum

bu arada hiç mekanik kullanmadım mekanik 1.tercihimdir fakat 400tl bütçeye sorunlu olmayan Red switch mekanik bulmak imkansız :d tabii ki bunun özellikleride var yok rgb yok bilek desteği yok medya tuşları falan o yüzden ve ayrıca evde ses çok çıkmasın klavyeden gece oyun oynarken fln o yüzden mekanik ten vazgeçtim o yüzden corsair k55 ve hyperx alloy core güzel geldi şuanlık

g213 çok öneriliyor fakat sade tasarım pek benlik değil ışıklı mışıklı olsun ya :d neyse abi şuan ya corsair k55 ya da hyperx alloy core düşünüyorum

bu arada hiç mekanik kullanmadım mekanik 1.tercihimdir fakat 400tl bütçeye sorunlu olmayan Red switch mekanik bulmak imkansız :d tabii ki bunun özellikleride var yok RGB yok bilek desteği yok medya tuşları falan o yüzden ve ayrıca evde ses çok çıkmasın klavyeden gece oyun oynarken fln o yüzden mekanik ten vazgeçtim o yüzden corsair k55 ve hyperx alloy core güzel geldi şuanlık
Bi Öneri Daha Verim Sana Rampage Hydra R6 RGB Red Switch Mükemmel Klavye Alabilirsin Çok Abartı bir sesi yok internetten araştırabilirsin
Bilek Desteği var Yanında birde Sağ üste yuvarlak var ses ayarlamak için çok güzel bir süre sonra kendini dj gibi hissedebilirsin :d

Bi Öneri Daha Verim Sana Rampage Hydra R6 RGB Red Switch Mükemmel Klavye Alabilirsin Çok Abartı bir sesi yok internetten araştırabilirsin
Bilek Desteği var Yanında birde Sağ üste yuvarlak var ses ayarlamak için çok güzel bir süre sonra kendini dj gibi hissedebilirsin :d
Rampage Hydra R6 serisinde tuşların fırlama problemi mevcut.

Beyler şimdi klavye alıcam bende yok monster pusat K3 pro fln fln derken reddragon dan Gamepower a kadar baktım ama şöyle bişey varki klavyemin sessiz olmasını istiyorum ytden baktım ouetmu blue switch e %80alcağım switch blueydu çünkü redede baktım şahsen 2side fazla sesli geldi sadede gelirsek yine oyun oynuyacağum cs lol fln fps moba tarzı membran klavye almak sıkıntıya sokarmı çok gecikme yaşarmıyım performans kaybı fln bütçem 300 450 fln bilgidğim kadarıyla logitech bide hyperx alloy elite vardı sanırsam iyi olarak eğer cidden membran çok sıkıntıya sokmassa önerebilirmisniz Bi yardımcı olun ama yinede bu bütçede red switch bir nevi kabul edilebilir mekanik redde önerebilirmisnz Gamepower tercih etmiyorum Philips spbk 86lı modelide içim ısınık değil
Klavyenin gecikmesini anlayabilmek için zaten aşırı yüksek FPS alınmalı, monitöründe bu konuda çok iyi olmalı, birde E-spor oyuncusu olmak lazım, yani bir sorun yaşamazsınız.

Rampage Hydra R6 serisinde tuşların fırlama problemi mevcut.
Benim Arkadaşımda Vardı O Kullanıyor Hala Yaklaşık 2/3 Yıldır Kullanıyor Ona Sordumda Öyle Bir Hata Olmadını Söylemişti Belki sadece abdullah abide bişey olmuştur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri