MEB ' in verdiği Samsung tab A7

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,767
Arkadaşlar Sizce meb güzel bir tablet vermiyormu çok iyi ve eskiden vestel gm lenovo nın 300 400tl lik tabletleri filan veriliyordu şimdi gerçekten beleş tab A7 verilmesi çok iyi tabletin özellikleri ise gayet güzel siz ne düşünüyorsunuz

(Linç yedik oyuzden konu düzenlendi)

Son düzenleme:
Arkadaşlar Sizce meb güzel bir tablet vermiyormu çok iyi bence bedava :) ben haricinde çevrem deki herkese tüm kuzenlerime verdiler kardesimin ihtiyacıda var :(
öğretmenine başvurmalısın ancak şunu bil senden kötüleri var eğer sne kötülerdensen al

İmzada ki sistemi toplamaya çalışacak kadar zenginsin ve kardeşinin ihtiyacı var ironik.
Kuzenim benden zengin diğerleride öyle 2 şer 3 er cihazları var onlara da verdiler sistemdeki imzama göre zengin gözükebilirim ama orta yani benden iyilere veriliyorsa kardesimede verilmeli

Kuzenim benden zengin diğerleride öyle 2 şer 3 er cihazları var onlara da verdiler sistemdeki imzama göre zengin gözükebilirim ama orta yani benden iyilere veriliyorsa kardesimede verilmeli
Benim işsiz akrabalarımın çocukları almıyorlar, aldıklarınız haram olsun devlet size onu niye veriyor.

Son düzenleme:
linç konusuna dönmüş bura :D

Al işte mantığa bak
Arkadaşım
Fakir napsin peki ?Durumu olmayan okumak isteyen napsin?Canlı derse televizyondan mi katilsin ?

Mantik :zenginler aliyor ben niye almayayım.

Bu zihniyetten uzaklasmanizi öneririm.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1