Bu her zaman geçerli olmuyor mesela incehesap hazır sistemleri iade kabul etmiyor itopya ediyor mu bilmiyorum.![]()
Ürünü geri yolladıysan sorun yok 1 ay bekletseler bile bir şey yapamazlar tüketici hakem heyetine verirsin olmadı genede hakkın onlarda kalmaz.İtopyadan ürün aldım bozuk geldi değişim yada iade için geldiği gibi yolladım orda kaldığı süre cayma hakkımdan gider mi veya dava açsam 14 gün ürünün onlarda olduğunu kanıtlasam iade veya değişim kesin yapılır mı ?
*
Ürün bozuk gelmiş değişim veya iade şartBu her zaman geçerli olmuyor mesela incehesap hazır sistemleri iade kabul etmiyor itopya ediyor mu bilmiyorum.
Bozuk ise şart ama beğenmedim deyip gönderemiyorsun işte.Ürünü geri yolladıysan sorun yok 1 ay bekletseler bile bir şey yapamazlar tüketici hakem heyetine verirsin olmadı genede hakkın onlarda kalmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ürün bozuk gelmiş değişim veya iade şart
Ürünü geri yolladıysan sorun yok 1 ay bekletseler bile bir şey yapamazlar tüketici hakem heyetine verirsin olmadı genede hakkın onlarda kalmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ürün bozuk gelmiş değişim veya iade şart
Mesafeli satış sözleşmesini okumak lazım.Bu her zaman geçerli olmuyor mesela incehesap hazır sistemleri iade kabul etmiyor itopya ediyor mu bilmiyorum.
bozukBozuk ise şart ama beğenmedim deyip gönderemiyorsun işte.
Attıkları mailde bozuk ürünü yollanması istenmişti bende öyle yaptımBirde hazır sistemdi ekran kartını takmadım ve bozuldu o yüzden ekran kartını yollamadım sadece ksayı yoladım sıkıntı olur mu ?
Ne sorunu var? Sizce bozuk olsa da garanti sorun yok diyebiliyorbozuk
Kutuyu açmadan teslim almadan onuda gönderebilirsin şartı kutuyu açmaman zarar vermemen lazımBozuk ise şart ama beğenmedim deyip gönderemiyorsun işte.
Ürünü açtım ekran kartı takmadan ve duman cıktı bende kapadım direkt ve yolladımNe sorunu var? Sizce bozuk olsa da garanti sorun yok diyebiliyor
Kutulara hiçbir haar vermedim tertemiz yolladımKutuyu açmadan teslim almadan onuda gönderebilirsin şartı kutuyu açmaman zarar vermemen lazım
Olablir bilmiyordum öğrenmiş oldum.Kutuyu açmadan teslim almadan onuda gönderebilirsin şartı kutuyu açmaman zarar vermemen lazım
görmeme imkanları yok kasayı açtıkları gibi duman çıkçaktır zatenNe sorunu var? Sizce bozuk olsa da garanti sorun yok diyebiliyor