14 Gün Cayma Hakkında Bilgi

cefo

80+
Reaksiyon skoru
6
İtopyadan ürün aldım bozuk geldi değişim yada iade için geldiği gibi yolladım orda kaldığı süre cayma hakkımdan gider mi veya dava açsam 14 gün ürünün onlarda olduğunu kanıtlasam iade veya değişim kesin yapılır mı ?

*

İtopyadan ürün aldım bozuk geldi değişim yada iade için geldiği gibi yolladım orda kaldığı süre cayma hakkımdan gider mi veya dava açsam 14 gün ürünün onlarda olduğunu kanıtlasam iade veya değişim kesin yapılır mı ?

*
Ürünü geri yolladıysan sorun yok 1 ay bekletseler bile bir şey yapamazlar tüketici hakem heyetine verirsin olmadı genede hakkın onlarda kalmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu her zaman geçerli olmuyor mesela incehesap hazır sistemleri iade kabul etmiyor itopya ediyor mu bilmiyorum.
Ürün bozuk gelmiş değişim veya iade şart

Ürünü geri yolladıysan sorun yok 1 ay bekletseler bile bir şey yapamazlar tüketici hakem heyetine verirsin olmadı genede hakkın onlarda kalmaz.

Bozuk ise şart ama beğenmedim deyip gönderemiyorsun işte.

Birde hazır sistemdi ekran kartını takmadım ve bozuldu o yüzden ekran kartını yollamadım sadece ksayı yoladım sıkıntı olur mu ?

Bozuk ise şart ama beğenmedim deyip gönderemiyorsun işte.
bozuk

Birde hazır sistemdi ekran kartını takmadım ve bozuldu o yüzden ekran kartını yollamadım sadece ksayı yoladım sıkıntı olur mu ?
Attıkları mailde bozuk ürünü yollanması istenmişti bende öyle yaptım

Ne sorunu var? Sizce bozuk olsa da garanti sorun yok diyebiliyor
Ürünü açtım ekran kartı takmadan ve duman cıktı bende kapadım direkt ve yolladım

Kutuyu açmadan teslim almadan onuda gönderebilirsin şartı kutuyu açmaman zarar vermemen lazım
Kutulara hiçbir haar vermedim tertemiz yolladım

Geri