haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,570
Atatürk'ün belki kötü yaptığı şeyler olmuştur(Devlet yönetiminde) ama bunlar tek tük hatalar sayılır. Kişisel hayatı da bize kalmamış.
Müslümanım elhamdülillah.Sen bildiğin şeriat'ı savunuyorsun şu an.
sovyetlerle çok gerginlik yaşadık 2. dünya savaşından sonrasovyetler tarafından ezilemezdik dostum 2.dünya savaşında nasıl almanya yada amerikanın yanında olmadıysak onlar tarfından ezilmediysek yine ezilmezdik zaten bir de
hadis öğretmenine bu bilgi nasıl geldi vahiy mi alıyor ?Hadis öğretmenim. Kendisi çok donanımlı bir insandır.
40 yılını Kuran a verirsen anlarsın!hadis öğretmenine bu bilgi nasıl geldi vahiy mi alıyor ?
İnönü iyi mi idare etti? Şaka olmalı, umarım öyledir.inönü döneminin başarılı olduğunu düşünüyorum ikinci dünya savaşında daha 20 yıllık olmamış ve fakir devletle çok iyi idare etmiş.
bana kuranı arapça okumak daha çok sevap kazandırır yazan ayeti atar mısın ?40 yılını Kuran a verirsen anlarsın!
hayır iyi idare ettiİnönü iyi mi idare etti? Şaka olmalı, umarım öyledir.
Bu ayetle alakalı değil. Dini yaşamakla alakalı.bana kuranı arapça okumak daha çok sevap kazandırır yazan ayeti atar mısın ?
Hocam kafir değil kafirin manası başkaMüslümanım elhamdülillah.
Dini inanışın var mı bilmiyorum. Müslüman mısın onu da bilmiyorum. O yüzden 3.tekil olarak yazıyorum.
Bir Müslüman şeriatı kötülerse an itibari ile kendisi artık kafir olmuştur.
Ben ABD köpeği olmaya idare etmek diyemem kusura bakmayın.hayır iyi idare etti
(o zaman olan imkanlar doğrultusunda)
Azerbaycan Türklerini ruslara teslim eden İnönü mü? Huh!hayır iyi idare etti
(o zaman olan imkanlar doğrultusunda)