paraaaa11 al en az.
İphone ikinci el alınmaz. Hatta mümkünse ikinci el telefon alma. Piyasada o kadar sağlam sıfır telefonlar varken iphone'ye para vermek beni şaşırtıyor ama saygı duyuyorum.hangi iphone tercih etmeliyim
ve bir diğer sorum ikinci el garantili telefon alıcam sizce tavsiye edermisiniz?
ama apple garantiliİphone ikinci el alınmaz. Hatta mümkünse ikinci el telefon alma. Piyasada o kadar sağlam sıfır telefonlar varken iphone'ye para vermek beni şaşırtıyor ama saygı duyuyorum.
Dediğim hem güvenlik olarak hem de kalite olarak sıkıntı yaşarsınız 2. el iphone'larda.ama apple garantili
Tasarım için x performans için xrhangi iphone tercih etmeliyim
ve bir diğer sorum ikinci el garantili telefon alıcam sizce tavsiye edermisiniz?
ama şuan insanların elinde hep ikinci el artık çünkü telefon fiyatları uçtu mesela coranadan önce iiphone 7 2500 tl şimdi ise 3500 tlneredeyse 1000 tl zamDediğim hem güvenlik olarak hem de kalite olarak sıkıntı yaşarsınız 2. el iphone'larda.
iphone 6 kullanılan bir yıldayız bunuda hatırlatıyımiPhone X eskidi artık. 2017'de tanıtılmış bir cihaz, 2021'e girdik.
XR bile önerilmiyor, en az 11 alınmalı ama ona da bütçe diyorsunuz.
Bütçe darsa iPhone inadı nedendir o da ayrı konu ama neyse bu ikisi arasında XR diyorum.
7 yıldır iPhone kullanan biri olarak ben eski iPhone alınmasını önermiyorum.iphone 6 kullanılan bir yıldayız bunuda hatırlatıyım
enim birkaç arkadaşım iphone 6 kullanıyo hala böyle bir şikayet gelmedi ama haklısın tabii ama şimdi android de kamera 108 mp iphone la yarşamıyo ve hep eskiyo değersiz7 yıldır iPhone kullanan biri olarak ben eski iPhone alınmasını önermiyorum.
Yarın "bu uygulama iOS bilmem kaç ve üstünü gerektirmektedir" uyarısı alırsanız anlarsınız. Android'de çözümü var, iOS'da git yenisini al diyor.