Öneri Hangi kulaklığı almalıyım

Sizce hangi kulaklığı almalıyım

• Oy kullanan toplam üye
    14

Plenks

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
168
Daha çok pubg ve csgo tarzı fps oyunlarını oynuyorum. Sizce hangi kulaklığı almalıyım ? Siz olsanız hangisini alırdınız. Listedekileri beğenmediyseniz bana öneri verirmisiniz ?

maks 360
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eyw ama bunlar güzel değil

çok pahalı

maks 360

eyw ama bunlar güzel değil

çok pahalı
İkinci el almayı düşünürsen James Donkey 008 298TL. Link atabilirim incelemek istersen.

Daha çok PUBG ve csgo tarzı fps oyunlarını oynuyorum. Sizce hangi kulaklığı almalıyım ? Siz olsanız hangisini alırdınız. Listedekileri beğenmediyseniz bana öneri verirmisiniz ?
Gerçekten bu dandik kulaklıklara o kadar parayı vericek misiniz? Ekipman konusunda Logitech firmasından şaşmayın, bunu her yerde bağıra çağıra söylüyorum. Gerek yıllardır süren kalitesi gerek satış sonrası garantisi ve tek mail ile ürün değişimi. Hemen hemen 10 yıldır gaming ekipman kullanmaktayım ve Logitech hiçbir zaman yanıltmadı beni. Bütçenize göre biraz daha koyup https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,517183756.html almalısınız.

İkinci el almayı düşünürsen James Donkey 008 298TL. Link atabilirim incelemek istersen.
ikinci el almam

Gerçekten bu dandik kulaklıklara o kadar parayı vericek misiniz? Ekipman konusunda Logitech firmasından şaşmayın, bunu her yerde bağıra çağıra söylüyorum. Gerek yıllardır süren kalitesi gerek satış sonrası garantisi ve tek mail ile ürün değişimi. Hemen hemen 10 yıldır gaming ekipman kullanmaktayım ve Logitech hiçbir zaman yanıltmadı beni. Bütçenize göre biraz daha koyup https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,517183756.html almalısınız.
logitech i biliyorum ver 500 tl alayım hacım herkes in bi bütcesi var

hahahah nerden biliyosun güzel olmadığını ??
incelemelerini izledim

dandik kulaklıkmı sfyıhdsfsduhk anladım hacım ben seni %0 teknoloji bilgisi

ikinci el almam

logitech i biliyorum ver 500 TL alayım hacım herkes in bi bütcesi var

incelemelerini izledim
Bilader zaten oylamaya sunduğun ürünler ortalama 300-350 TL civarında. 50 tl daha koyup alıcaksın alt tarafı ne 500tlsi? 400 TL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,443
Üyeler
197,466
Son üye
Ceasar128
Geri