Yeşil olan bir yer var ya oradan çeksene bir.Monitörümün yarı boyunda, küçük bir abimiz.
Alıntıyı görüntüle
Yeşil olan bir yer var ya oradan çeksene bir.Monitörümün yarı boyunda, küçük bir abimiz.
Alıntıyı görüntüle
eğer pc'im var ise Ps5 Eğer pc'im yok ise series x çünkü pc'İm var ise zaten microsoft oyunlarını oynayabileceğim ama ps5 oyunlarını oynayamicağım aynı oyunu 2 cihazda oynamak mantıklı gelmiyor şuandada pc'im olduğuna göre ps5 derimNot: Kavga konusu değildir, ikisinden birini alacak olsanız hangisi olurdu konusudur.
Ben XSX.
Yeşil olan bir yer var ya oradan çeksene bir.![]()
Ama kullanım anlamında daha rahat Series X yani yazılımlarla uğraşmıyorsun VS o yönden de onun rahatlığı varAma Xbox Series X'in bizlere sunduğu nedir?
PS 5 Exclusive oyunları sayesinde alınabilir bir konsol.
Series S ucuz olmasıyla alınabilir bir konsol.
Peki Series X? Series X alacağıma gider aynı paraya PC toplarım. Zaten oyunların hepsi PC'de de var. "Konsolu istediğin yere taşıyıp, istediğin yerde oynayabilirsin" dersen; konsollar kütük gibi oldu, taşınabilirliği gitti![]()
hangi oyun ?Oyunlardan ve koldan dolayı PS5 alırdım
12 Teraflop - 4 TeraflopXbox Series X tamamen gereksiz bir konsol.
Series S ile teraflposu aynı diye biliyorum. Xbox Series X alacağıma, gider Series S alırım. Hem daha ucuz hem iki konsola da aynı oyunlar gelecek.
Series X'in artısı 4K ve 60 FPS olayı. 4K TV'in olmadığı sürece gereksiz. Hatta 4K TV'in olduğu sürece de gereksiz bence.
Playstation 5 diyorum sorunuzun cevabına. Eğer Sony de GamePass tarzı bir şey yaparsa; Xbox kalır mı bilmiyorum.
Reis monitör XG2405 mi?Monitörümün yarı boyunda, küçük bir abimiz.
Alıntıyı görüntüle
Hayır. Tam hatırlamıyorum modelini, MSİ'ın 2K 165Hz bir monitörüReis monitör XG2405 mi?
çok güzelsin bebğimPS5..
çok güzelsin bebeğim offff ağhMonitörümün yarı boyunda, küçük bir abimiz.
Alıntıyı görüntüle
Bu soruyu sormak çok saçma tabikide ps5 düşünmeden alırım benNot: Kavga konusu değildir, ikisinden birini alacak olsanız hangisi olurdu konusudur.
Ben XSX.
Teraflpos tahmini değerdir bu arada ama siz bilirsiniz. PS 5 daha hızlı Series X'ten bu arada12 Teraflop - 4 Teraflop
Series X Series S
Series S'te de uğraşmıyorsun. Al Series S bitsin iş. Gereksiz X'i almaktansa...Ama kullanım anlamında daha rahat Series X yani yazılımlarla uğraşmıyorsun VS o yönden de onun rahatlığı var