PS5 Vs. Xbox Series X

Not: Kavga konusu değildir, ikisinden birini alacak olsanız hangisi olurdu konusudur.
Ben XSX.
eğer pc'im var ise Ps5 Eğer pc'im yok ise series x çünkü pc'İm var ise zaten microsoft oyunlarını oynayabileceğim ama ps5 oyunlarını oynayamicağım aynı oyunu 2 cihazda oynamak mantıklı gelmiyor şuandada pc'im olduğuna göre ps5 derim

Yeşil olan bir yer var ya oradan çeksene bir. :D
EB52E612-7E89-414D-900E-538D164C16BF.jpeg

Ama Xbox Series X'in bizlere sunduğu nedir?
PS 5 Exclusive oyunları sayesinde alınabilir bir konsol.
Series S ucuz olmasıyla alınabilir bir konsol.
Peki Series X? Series X alacağıma gider aynı paraya PC toplarım. Zaten oyunların hepsi PC'de de var. "Konsolu istediğin yere taşıyıp, istediğin yerde oynayabilirsin" dersen; konsollar kütük gibi oldu, taşınabilirliği gitti :D
Ama kullanım anlamında daha rahat Series X yani yazılımlarla uğraşmıyorsun VS o yönden de onun rahatlığı var

Xbox Series X tamamen gereksiz bir konsol.
Series S ile teraflposu aynı diye biliyorum. Xbox Series X alacağıma, gider Series S alırım. Hem daha ucuz hem iki konsola da aynı oyunlar gelecek.
Series X'in artısı 4K ve 60 FPS olayı. 4K TV'in olmadığı sürece gereksiz. Hatta 4K TV'in olduğu sürece de gereksiz bence.
Playstation 5 diyorum sorunuzun cevabına. Eğer Sony de GamePass tarzı bir şey yaparsa; Xbox kalır mı bilmiyorum.
12 Teraflop - 4 Teraflop
Series X Series S

12 Teraflop - 4 Teraflop
Series X Series S
Teraflpos tahmini değerdir bu arada ama siz bilirsiniz. PS 5 daha hızlı Series X'ten bu arada :D
Ama kullanım anlamında daha rahat Series X yani yazılımlarla uğraşmıyorsun VS o yönden de onun rahatlığı var
Series S'te de uğraşmıyorsun. Al Series S bitsin iş. Gereksiz X'i almaktansa...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,722
Üyeler
197,541
Son üye
liIjho
Geri