Frisby kasa çok sıkıntı yaşatırmı ?

HumanvVol2

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
519
https://donanimarsivi.com/forum/konu/r5-3600-ve-rx-5700-xtli-sistem-nasil-olmus.29168/#post-256119
sistemi üstteki forumda belirttim kasa seçeneği olarak
Frisby Venom 650W 80+ Temperli RGB ATX Gaming Kasa
Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W Tempered Glass Gaming Kasa
Bu ikisi var 650w olduğu için frisby seçtim frisby alma diyenler oldu çok sıkıntı çıkarırmı ? Diğer kasa 550w olduğu için bana sıkıntı yaşatırmı ?
Frisby alma dostum. Corsair Carbide Spec Delta varken neden Frisby seçme gereği duydun ki ? 550W ziyadesiyle yeterli. Bu arada şunu da belirtmeliyim ki Frisby'nin 650w'ı Corsair'in 550w'ıyla eşdeğer.

Sıkıntının kralını yaratır. Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W Tempered Glass Gaming Kasa öneririm.

Frisby alma dostum. Corsair Carbide Spec Delta varken neden Frisby seçme gereği duydun ki ? 550W ziyadesiyle yeterli. Bu arada şunu da belirtmeliyim ki Frisby'nin 650w'ı Corsair'in 550w'ıyla eşdeğer.
Cevabın için teşekkürler rx 5700xt li sistemlerde min 650w diye biliyordumda ondan frisby seçtim.

Sadece ikisi varsa Corsair almanız daha iyi olur. Frisby kesinlikle ve şiddetle tavsiye etmiyoruz. Sonradan 600 ya da 650w bir güç kaynağına geçebilirsiniz.

Bence seçtiğin kasa gayet makul. Youtube'da çok fazla incelemesi var.

Gayet iyi mi? 😄 Çok komiksin kardeşim.
Bence seçtiğin kasa gayet iyi. Youtube'da çok fazla incelemesi var.
Donanımdan anlamıyorsan YORUM YAPMA!
Sertifikalarıda yalan zaten.

Kullanıcı yorumları tam puan. Ayrıca inceleme notlarıda yüksek.

Tamam. Alsında Sistemi yaksın.
Kullanıcı yorumları tam puan. Ayrıca inceleme notlarıda yüksek.
Çok incelemesi var diye iyi mi? oluyor?
Kullanıcı yorumları kesinlikle sistemlerden anlamayanların puanı.

Corsairin üstüne tanımam. Gerçekten çok güzel bir kasa ki kullanıyorum şu anda. Her şeyiyle dört dörtlük.

Kanka sertifikası Comsis bilişim adına var ,sertifikasında sıkıntı yok bende de var o kasa ve şuan kullanıyorum ama hava akışı iyi değil bunun için ekstra fan aldım öndeki fanları geriye çektim o şekilde düzeldi . Psu maX 600w verdiğini gördüm. Ama çok sesli çalışıyor psu su sanki drone içinde var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://donanimarsivi.com/forum/konu/r5-3600-ve-rx-5700-xtli-sistem-nasil-olmus.29168/#post-256119
sistemi üstteki forumda belirttim kasa seçeneği olarak
Frisby Venom 650W 80+ Temperli RGB ATX Gaming Kasa
Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W Tempered Glass Gaming Kasa
Bu ikisi var 650w olduğu için frisby seçtim frisby alma diyenler oldu çok sıkıntı çıkarırmı ? Yoksa diğer kasayı mı alıyım ama 550w olduğu için bana sıkıntı yaşatırmı ?
Yaşayacağınız sıkıntı hava akışı konusunda olur . Bende de şuan o kasa var hali hazırda kullanıyorum ama hava akışı kötü bir kasa . Bunun için öndeki fanları yine öne ama bir arkaya takin . Üst kısıma da ekstra başka fan takin. Birde kasa psu şunun içine sanki drone kaçmış . Psu konusunda sıkıntı yaşamazsın gerçek 80+ sertifikalı comsis bilişim adına. Ama sesi cidden çok rahtasiz ediyor ben sırf sesi yüzünden psu degistirecegim

millet 10 - 15 senelık pc kullanıyor ozaman 80plus mı vardı hala nıye yanmamış bunların pcleri madem elektik bi gidip gelınce pc yanıyor :D
anlamış değilim bende 15 senelık pcm duruyor hala çalışıyor

Geri