¥usuff
80+ Silver
- Katılım
- 8 Aralık 2020
- Mesajlar
- 3,749
- Reaksiyon skoru
- 3,575
seninki usten mi açılıyor yoksa altan mı? (altan açmak daha kolay)Hocam yıkamasına yaparımda o fanı çıkarasıya kadar klavyeyi falan sökecem, bilgisayar elimde kalır.
seninki usten mi açılıyor yoksa altan mı? (altan açmak daha kolay)Hocam yıkamasına yaparımda o fanı çıkarasıya kadar klavyeyi falan sökecem, bilgisayar elimde kalır.
Bir uğultu sesi geliyor,çalışıyor olabilir ancak sıcak üfürüyor.
Maalesef üst taraftan açılıyor. Bilgisayarcıya götürmeden temizlettirme yapamıyorum o yüzden.
aslında usten açmak da okadar zor değil youtube dan bir kaç tane video izle.Maalesef üst taraftan açılıyor. Bilgisayarcıya götürmeden temizlettirme yapamıyorum o yüzden.
Teşekkürler, UnderVolt bilgisayarın performansını düşürür mü ?
BİOS sürmünüz kaç? Cihazda parmak izi okuyucu varmış. Chipset güncel mi? Ekran kartı güncel mi?
Hayır aksine hem arttırır hem de sıcaklığını düşürür.Teşekkürler, UnderVolt bilgisayarın performansını düşürür mü ?
Yo ben yaptım sıcaklığı boşta 15 20 derece düşürdüm yük altında da neredeyse 20 derece düşürdüm 70 olan FPS'im 90 a çıktı.Laptoplar için UV çok zor. Cihaz ısısını düşürdüğü için evet biraz artış sağlar.
ALTINA YUMURTA KARTONU KOY BENCE EN İYİSİ Oben laptop kullanıyorum aynısını bende yaptım altına kalem koyuyorum ya da fanın altına boşluk yapabilecek bir şey diğerleri maliyetli koy kalemi rahatına bak![]()
uv nasıl yapılabilir yardım edebilir misiniz?Hayır aksine hem arttırır hem de sıcaklığını düşürür.
ThrottleStop indirip orada sol tarafta olan ''Disable Turbo'' seçeneğini işaretleyip save e tıklayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yo ben yaptım sıcaklığı boşta 15 20 derece düşürdüm yük altında da neredeyse 20 derece düşürdüm 70 olan FPS'im 90 a çıktı.
İşlemciniz İntel değil mi?uv nasıl yapılabilir yardım edebilir misiniz?