xbox vs ps4 karşılaştırma

Cortana cevaplıyor:
xbox hem oyun kutuphanesi hemde performans olarak daha iyi bence

ori and the will of the wisps ve fh4 ilgimi çekiyor ama olmasada olur aslında ama game pass baya avanajlı

Cortana cevaplıyor:
xbox hem oyun kutuphanesi hemde performans olarak daha iyi bence
Teknik olarak PS4, One S'den daha güçlü. Oyun kütüphanesi olarak da Exc oyunları ile birlikte Xbox'dan daha güçlü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ori and the will of the wisps ve fh4 ilgimi çekiyor ama olmasada olur aslında ama game pass baya avanajlı
Eğer o oyunları oynamak istiyorsan Xbox senin için daha iyi bir seçenek.

Teknik olarak PS4, One S'den daha güçlü. Oyun kütüphanesi olarak da Exc oyunları ile birlikte Xbox'dan daha güçlü.

Eğer o oyunları oynamak istiyorsan Xbox senin için daha iyi bir seçenek.
Cortana kızgın kızgın söyleniyor:
ps alınca oyunlar1 ps fiyatı daha verirken xbox game pass ile aylık bi miktar parayla herşeyi oynayabiliyorsun

bi ara exclusive de istiyordum onlar manyak iyiler ve 6-7 tane ps4 lü arkadaş var onlarla oynayabilirim

Cortana kızgın kızgın söyleniyor:
ps alınca oyunlar1 ps fiyatı daha verirken xbox game pass ile aylık bi miktar parayla herşeyi oynayabiliyorsun
İndirim bekleyerek oyunun normal fiyatına göre çok ucuza oyun alabilirsin.

yani ps4 diyorsunuz

aslında mantıklı

bi ara exclusive de istiyordum onlar manyak iyiler ve 6-7 tane ps4 lü arkadaş var onlarla oynayabilirim
Oyuna verebilecek bütçen var mı? Yani PS alsan 100-200TL vererek Exc oyunları alabilecek misin?
Eğer maddi durumun yeterliyse oyun fiyatları için, PS4 al. Ama değilse Xbox al. Orada Gamepass var.

ps4 sahibi olarak pc yoksa xbox alınabilir. ama ps exc. oyunlarını oynamak istiyorum dersen başka şansın yok.

uyandırdınız beni beyler ben ne ara xbox one s düşünmüşüm anlamadım

pc yok bu arada

uyandırdınız beni beyler ben ne ara xbox one s düşünmüşüm anlamadım

pc yok bu arada
PC yoksa ikisi de alınabilir. Ama dediğim kriterleri göz önünde bulundur. Ona göre kendine uygun olanı tercih et.
Oyuna verebilecek bütçen var mı? Yani PS alsan 100-200TL vererek Exc oyunları alabilecek misin?
Eğer maddi durumun yeterliyse oyun fiyatları için, PS4 al. Ama değilse Xbox al. Orada Gamepass var.

bişey sormak istiyorum da oyun satın almak gerçekten çok mu dert yani oyunlara para yetiştirmek falan gerçi düşününce 200 biriktirip rdr 2 aldım diyelim bitirdim elde para yok tekrar biriktirme süreci sonra gta 5 aldım oynadım bitirdim diyelim yine para kalmadı

1-2 ayda bir oyun alabiliyorsun maddi durumun yeterli değilse

Geri