Teknik olarak PS4, One S'den daha güçlü. Oyun kütüphanesi olarak da Exc oyunları ile birlikte Xbox'dan daha güçlü.Cortana cevaplıyor:
xbox hem oyun kutuphanesi hemde performans olarak daha iyi bence
Eğer o oyunları oynamak istiyorsan Xbox senin için daha iyi bir seçenek.ori and the will of the wisps ve fh4 ilgimi çekiyor ama olmasada olur aslında ama game pass baya avanajlı
Cortana kızgın kızgın söyleniyor:Teknik olarak PS4, One S'den daha güçlü. Oyun kütüphanesi olarak da Exc oyunları ile birlikte Xbox'dan daha güçlü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer o oyunları oynamak istiyorsan Xbox senin için daha iyi bir seçenek.
İndirim bekleyerek oyunun normal fiyatına göre çok ucuza oyun alabilirsin.Cortana kızgın kızgın söyleniyor:
ps alınca oyunlar1 ps fiyatı daha verirken xbox game pass ile aylık bi miktar parayla herşeyi oynayabiliyorsun
Oyuna verebilecek bütçen var mı? Yani PS alsan 100-200TL vererek Exc oyunları alabilecek misin?bi ara exclusive de istiyordum onlar manyak iyiler ve 6-7 tane ps4 lü arkadaş var onlarla oynayabilirim
PC yoksa ikisi de alınabilir. Ama dediğim kriterleri göz önünde bulundur. Ona göre kendine uygun olanı tercih et.uyandırdınız beni beyler ben ne ara xbox one s düşünmüşüm anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pc yok bu arada
Oyuna verebilecek bütçen var mı? Yani PS alsan 100-200TL vererek Exc oyunları alabilecek misin?
Eğer maddi durumun yeterliyse oyun fiyatları için, PS4 al. Ama değilse Xbox al. Orada Gamepass var.