Trendyol Destek Mutluluğu :)

KirliKill

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,276
Az önce rx 5500 xt için siparişimde bir kaç bulamdığım soruyu yanıtlamak için canlı desteğe başvurdum ve gayet güzelde cevapladı,nazik birisiydi. sorularım bitince şöyle bir diyalog geçti

+İbrahim bey,sizden bir ricada bulunabilir miyim ?
-Ne ricası ? yapabileceğim bir şey midir
+ sağ üstteki çıkış (x) işaretine tıkladıktan sonra siz ayrılacaksınız ve bana 1- üzerinden güzel bir puanlama verir misiniz ?
-Tabiikide gayet güzel bir hizmet verdiniz tabiikide veririm. malum sizin işinizde zor en azından yüzünüzü güldürebilirsem ne mutlu bana :)
+Çok teşekkürler ibrahim bey size ne kdar teşekkür etsem minettarım size çok teşekkürler iyi akşamlar ibrahim bey :)

5 puan verdikten sonra bir mutlu oldumiçim bi hoş oldu bazı arkadaşlar destek hattına çöp diyorlar bundan sonra bunu diyen karşısında beni bulur ! (öhöm öhöm )

Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında

Aynı mutluluğu Ziraat Bankası Müşteri Hizmetlerinde yaşadım.

11- Firmalar ile olan özel yazışmalarınızı forumda ifşalamak

Kuralları ihlal ettiysem kusura bakmayın sadece mutluluğumu paylaşmak istemiştim rahatsızlı verdiysem özür dilerim.

Kuralları ihlal ettiysem kusura bakmayın sadece mutluluğumu paylaşmak istemiştim rahatsızlı verdiysem özür dilerim.
Rahatsızlık vermedin kural ihlali olup olmadığını bende bilmiyorum sadece senin uyarı almanı istemem.

Rahatsızlık vermedin kural ihlali olup olmadığını bende bilmiyorum sadece senin uyarı almanı istemem.
Ne önemi var kötü bir şey değil ki? Bu kadar kuralcı olmamak lazım bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,177
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri