- Reaksiyon skoru
- 2,276
Az önce rx 5500 xt için siparişimde bir kaç bulamdığım soruyu yanıtlamak için canlı desteğe başvurdum ve gayet güzelde cevapladı,nazik birisiydi. sorularım bitince şöyle bir diyalog geçti
+İbrahim bey,sizden bir ricada bulunabilir miyim ?
-Ne ricası ? yapabileceğim bir şey midir
+ sağ üstteki çıkış (x) işaretine tıkladıktan sonra siz ayrılacaksınız ve bana 1- üzerinden güzel bir puanlama verir misiniz ?
-Tabiikide gayet güzel bir hizmet verdiniz tabiikide veririm. malum sizin işinizde zor en azından yüzünüzü güldürebilirsem ne mutlu bana
+Çok teşekkürler ibrahim bey size ne kdar teşekkür etsem minettarım size çok teşekkürler iyi akşamlar ibrahim bey
5 puan verdikten sonra bir mutlu oldumiçim bi hoş oldu bazı arkadaşlar destek hattına çöp diyorlar bundan sonra bunu diyen karşısında beni bulur ! (öhöm öhöm )
Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
+İbrahim bey,sizden bir ricada bulunabilir miyim ?
-Ne ricası ? yapabileceğim bir şey midir
+ sağ üstteki çıkış (x) işaretine tıkladıktan sonra siz ayrılacaksınız ve bana 1- üzerinden güzel bir puanlama verir misiniz ?
-Tabiikide gayet güzel bir hizmet verdiniz tabiikide veririm. malum sizin işinizde zor en azından yüzünüzü güldürebilirsem ne mutlu bana
+Çok teşekkürler ibrahim bey size ne kdar teşekkür etsem minettarım size çok teşekkürler iyi akşamlar ibrahim bey
5 puan verdikten sonra bir mutlu oldumiçim bi hoş oldu bazı arkadaşlar destek hattına çöp diyorlar bundan sonra bunu diyen karşısında beni bulur ! (öhöm öhöm )
Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında