En iyi çeken operatör

Xsamew

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
385
Vodafone kullanıyorum paket olarak iyi ama 4.5g barbet hız testinde 10 mpbs geçtiğini görmedin nereye gidersem gidim sizce hızlı güzel kaliteli hangi oparötere geçmeliyim

Turkcell ama biraz pahalı.

Türkcell

En iyi turkcel ama tuzlu

vodafone ne bende kullanıyorum 150 mbit i gördüm ama bu sıralar bende 5mbit i zor görüyorum kendini cok bozdu vodafone

Turkcell ama pahalı eğer merkezi bir yerde oturuyorsan ve genelde oradaysan türk telekom tarifelerini alabilirsin.

turkcell biraz üstü ama hani pek farkları yok ben yıllarca turkcell kullandım sonra vodafone a geçip onuda yıllarca kullandım ve hala kullanıyorum değmez yani vodafone ile devam et.

turkcell ama ücreti ile uyumlu bir hızı yok.

Vodafone kullanıyorum paket olarak iyi ama 4.5g barbet hız testinde 10 mpbs geçtiğini görmedin nereye gidersem gidim sizce hızlı güzel kaliteli hangi oparötere geçmeliyim
Türkcell parasına değmez. Vodafone kullanıyorum bende.

Kesinlikle türkcell hakkını veriyor Gnçde falan çok iyi İnternet fln veriyor Araştır derim

Turkcell ama biraz pahalı.
Ama en iyi çekende o diye duydum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vodafone ne bende kullanıyorum 150 mbit i gördüm ama bu sıralar bende 5mbit i zor görüyorum kendini cok bozdu vodafone
Aga 2 senedir 10 mbps üstüne çıkamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

turkcell ama ücreti ile uyumlu bir hızı yok.
En iyi çeken oymuş galiba

Geri