10 TL'ye Windows 10

SELTAED

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
241
10 TL'ye Windows 10 aldım nasıl sorunlarla karşılaşırım

Key almışsın sanırım, sıkıntı yok.

Bi sorunla karşılaşmazsında ne kadar yasal bilemiyorum

10 TL'ye Windows 10 aldım nasıl sorunlarla karşılaşırım
Bende yaklaşık o fiyata key satın aldım ve hala kullanıyorum . Şuana kadar bir sorun çıkmadı . İnşallah sonrasında da çıkmaz diye umuyorum .

bu keyleri satan insanlar genelde firmaların aldıkları keyleri satıyorlar. Mesela microsoft firmaları yoğun denetim altına alıyor. Her firmanın bilgisayarlarının lisanslı olması gerektiğini iletiyor firmaya gerekirse bir ekip gönderip şirketteki bilgisayarları ve lisansları sorguluıyor. Lisans olmayan firmalara lisans almalarını zorunlu kılıyor. Birçok firma lisansları satın alıyor ancak kullanmıyor. Microsoftta sadece fatura üzerinden firmaları kontrol ettiği için bu lisansları alanlar alıp satıyorlar .
Avrupada da bazı ülkelerde öğrenci vs lisansları var onları ücretsiz olarak bir dönem dreamspark altında dağıtıyordu oradan alıp dağıtıyorlar. Ha aynı key ile kaç tane bilgisayar aktifleştiriyor sonra düşermi bilmiyorum .

Bedavaya yapmak varken neden 10₺ verdin ki. Hem çıkabilecek tek sorun yine Windows'un orjinal olmayan haline dönmesi olur. Bunun da büyük bir kayıp olacağını sanmıyorum.

Sıkıntı çıkmaz dostum,Microsoft'tan kazık yemektense bu daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,416
Üyeler
185,723
Son üye
merhababeninsan
Geri