Aşı yaptıracak mısın?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bu konuları forum ne bilecek çoluk çocuk hepsi tabii ki olacaksınız aşı, millet bunu bulmak için ne kadar uğraşsın sen otur oturduğun yerde
-Yokk ağaa içinde çip varmış yok robocop yapacaklar yok bilmem ne

ben tıp öğrencisi olarak hiçbir şey bilmiyorum sen 14 yaşında biri olarak çok şey biliyorsun bro 😅😅
kaç tane kitap okudun bu konu ile ilgili,kaç makale okudun? kaç tane tarih litarürü araştırması yaptın?

öncelikle ağzını topla ben senin kardeşin falan değilim
aşıların 5yılda çıktığı falan yok 3 kuruşluk bilgini gelip bize satma. sars virüsünde de çok kısa sürede çıktı .
kanıt olmadan atıp tutmaya da devam etme . kanıt getir
yav boş yapma bir kardşeim bak bir aşının doğru olması için aşıya seyreltilmiş bir bakteri konulmalıki vücuda zarar vermeden vücuda kendini tanıtsın bunun tanınması içni çok uzun süre geçiriyor ve eğer virüs düzgün bir mutasyon geçirdiği takdirde o virüsün ne kadar etkili olduğuna yeniden bakılıp yeniden yapılmalı 3 gram bilginle konuşma istersen oxfordun araştırmalarından bakjabilirsin

Elden başka çare geliyor mu?
Hayır
İçtiğin ilaç dahil çinden
Aşı çinden olsa kaç yazar
Hasta olup ölüm tehlikesi geçirmektense aşı olmak daha mantıklı

Kısacası yaptırırım

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
3 Tane hemsıre olan yakınım var bırı yengem dıgerı teyzem dıgerı ıse akrabam, kendılerı ası yaptırdılar fakat hala sapasaglam ayaktalar, lutfen internette yazan her bilgiye inanmayin "asi'nin ne oldugunu bilmiyoruz diyenlerin" de google'da bir arama bile yapmadiklarini dusunuyorum :)

atıp tutmak kolay tabii ooo onlar aşı değil aşı öldürür abooo herkese çip takacaklar go brrrr bize bandrol vuracaklarrr brrrr

ben tıp öğrencisi olarak hiçbir şey bilmiyorum sen 14 yaşında biri olarak çok şey biliyorsun bro 😅😅
kaç tane kitap okudun bu konu ile ilgili,kaç makale okudun? kaç tane tarih litarürü araştırması yaptın?
bro 19 yasındayım 14 olan sensin

herbişeyologlarımız çoğalıyor cidden kimseye laf anlatmak mümkün değil. size çip takacaklar devam et bro
senin tıp öğrencisi olduğuna yürekten inandım acaba hangi bölüm dur tahmin ediyim hemşirelik mi hemşireler kendini tıp öğrencisi sanıyor annnladı mabeee

bu konuları forum ne bilecek çoluk çocuk hepsi tabii ki olacaksınız aşı, millet bunu bulmak için ne kadar uğraşsın sen otur oturduğun yerde
-Yokk ağaa içinde çip varmış yok robocop yapacaklar yok bilmem ne
Çin'den gelen sahte yiyeceklere söyleyecek bir ton lafınız var ama?

atıp tutmak kolay tabii ooo onlar aşı değil aşı öldürür abooo herkese çip takacaklar go brrrr bize bandrol vuracaklarrr brrrr
Tiktokdan gördugun şeyleri buraya yazıyorsun :D

bro 19 yasındayım 14 olan sensin
:D gel sana öğrenci kimliğimi atayım. Türkiye'nin en prestijli fakülterinden birinde tıp eğitimimi sürdürüyorum sen kim ki bana bilgisiz diyorsun hayırdır sen virolog, moleküler biyolog falan mısın?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,531
Üyeler
185,119
Son üye
Mistikeno
Geri