- Reaksiyon skoru
- 5,689
Şerit led aldım ben rgb ihtiyacınız varsa bakabilirsinizHocam önereceğin bir ürün varmı ?
Ben artık ikinci hesabımda alamıyorum 78 TL yi talep et diyorum güvenlik yüzünden bir şeyler diyor ve almama izin veremiyor. Mi box s kumandamı aldım bir istediğim de rgb şeritti![]()
Şerit led aldım ben rgb ihtiyacınız varsa bakabilirsiniz
Şerit led aldım ben rgb ihtiyacınız varsa bakabilirsiniz
Beyler bende rgb fan alicam.sadece 30krs kaldı lütfen bir el atar msiniz?Arkadaşlar kartımı ekleyince hata veriyor sebebi ne olabilir ?
Ben yaptım sende benimkini ypar msinBunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!
Yardım son 5 kaldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!
Hocam size yardım ettim siz neden etmiyorsunuzBunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!
Yardım son 5 kaldı
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!
Link nedir hocam.Şerit led aldım ben rgb ihtiyacınız varsa bakabilirsiniz
Yaptim hocamBen yaptım sende benimkini ypar msin
Tek tıklamayla TRY 156.06 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
Ödülünüz aktif hale getirilmeyi bekliyor.
Hocam size yardım ettim siz neden etmiyorsunuz
Hayır yok.Kargoya verilen ürünün iptal edilme olasılığı var mı (satıcı tarafından)?